Smartphone aan 1 euro

In mijn zoektocht naar een nieuwe gsm/smartphone op internet, botste ik op deze aanbieding van Telenet…

Vrijdagavond ben ik dan op pad geweest, maar ik werd van hot naar her gestuurd. Blijkbaar zijn niet alle Telenetverdelers ook gemachtigd om gsm’s met een abonnement te verkopen. En waar ze die wél verkochten, was het model dat ik wou uitverkocht. En dan was er nog een verdeler die me wou wijsmaken dat die actie niet gold voor niet-Telenet klanten. Ik droop dus redelijk ontgoocheld af naar huis.

Zaterdag ben ik dan met m’n zoon naar Kortrijk geweest, en in het Telenet-center in het Ring Shopping Center konden ze mij wel verder helpen. Al hadden ook zij geen enkele smartphone meer die onder de bovenvermelde actie gekoppeld was. Maar zij konden een toestel voor mij reserveren, en die mocht ik dan vandaag afhalen. Na het werk reed ik eerst nog naar de garage, omdat onze wagen vorige week op de autokeuring werd afgekeurd omdat één van de lichten niet goed afgesteld was. Die zou nu in orde moeten zijn, en kan ik één van de volgende dagen laten herkeuren….pfffffffffff! Daarna m’n nieuwe toestel gaan afhalen. Ik heb voor deze gekozen: een Nokia Lumia 800.

Klik op de afbeelding om meer over dit toestel te weten te komen.

Eenmaal thuis vanavond heb ik natuurlijk m’n nieuwe aanwinst al ferm onder de loep gehouden. Niet te geloven wat er allemaal mogelijk is met zo’n smartphone. Zo kan je naast de basishandelingen (bellen, sms’en, e-mailen,….) ook op internet surfen, je sociale contacten onderhouden, en heb je daarnaast een hele resem interessante app’s (applicaties) die je kan downloaden, waarvan er veel helemaal gratis zijn. M’n nieuwe toestelletje bevat zelfs een gps-functie die ik over de hele wereld kan gebruiken.

Zeg nu zelf, voor 1 euro en een maandabonnement van 20 euro/maand… niet mis toch?

Groetjes!

Billy

About these ads

42 reacties op “Smartphone aan 1 euro

 1. hannekelive zegt:

  ik heb je gewaarschuwd…… voor je het weet ben je verslaafd ;)
  veel plezier ermee!

 2. J@n. zegt:

  Voor mij zie ik zo’n minilaptop niet zitten, ik moet een telefoontje hebben dat vooral niet te groot is en waarmee ik ook nog simpel kan bellen.
  Veel geluk met je smartding Billy!

 3. sinterklaas is vroeg bij jou, dit jaar, billy? :-D

  nu weten we wat je aan’t doen bent, als het stil blijft! :lol:

  veel plezier ermee!

 4. ZON-nebloem zegt:

  mijn zoon had er ook voor gebeld en ze waren inderdaad op, hij ging eens terugbellen en er op wachten, maar tot nu toe hoor ik niks….

 5. Ollie zegt:

  Wel ik mag niet klagen over telenet Billy ; Sinds ik naar Kong ben overgestapt scheelt dat 40 Euro op mijn totaalfactuur , internet ; tv abonnement en telefonie , echt het scheelt heel veel hoor Billy . Maar een euro voor dit is ook wel leuk ! Eigenlijk kunt ge nu doen wat ge wilt. Goed uitkijken en vergelijken is de boodschap !

 6. Zo, jij zit op de eerste rang met je goedkope toestel en die ziet er nog uitermate gelikt uit ook ;-) Het zit er nu al in dat jullie zeer aan elkaar verknocht raken.

 7. klaproos zegt:

  whaahahha da’s een leuk kado billy,

  dat wordt spelen met dat ding:-)

  mooie dea heb je gedaan :-)

 8. Sas zegt:

  Heel veel plezier ermee!

 9. Chantal zegt:

  Tja, ik zweer toch bij mijn iPhone

 10. ingridblogs zegt:

  Daarom hoef ik er dus geen één…als ik het lees snap ik er al niks van.Veel plezier ermee!

 11. datzalwel zegt:

  Je zoektocht heeft dus sucses gehad, veel plezier er mee.
  Groetjes.

 12. Suske zegt:

  voor één euro moet je het zeker en vast niet laten.
  veel succes ermee !

 13. chrissebie zegt:

  veel plezier, ik hoop dat je de kleine letterkes gelezen hebt! Want soms zit er wel addertjes onder het gras!

 14. Joris zegt:

  Hallo,
  Ja, reclame maken voor iets is één ding, de reclame ook nakomen, dat is vaak iets anders. Meestal weet je niet wat je overkomt en vaak schuilen er verborgen verbintenissen in de aankoop. Een truc die meerdere mensen reeds veel geld heeft gekost. Maar daar liggen de reclamejongens natuurlijk niet wakker van. Maar goed, blijkbaar is het jou gelukt er eentje op de kop te tikken. Veel succes, maar vooral veel plezier ermee.

 15. Laat het me weten of het een geweldig toestel is,…..en het wordt tijd dat Carrie zich ook een smartphone aanschaft,…als we verslaafd raken, kunnen we altijd samen afkicken hé :-)

 16. HansDeZwans zegt:

  Zo ben ik nog altijd aan het wachten op de nieuwe iphone voor 199euro. Ze komen maar mondjes maat binnen. Dan eens 3, dan weer 6. Ik sta op een wachtlijst, op welke plaats weet ik niet maar ik hoop hem voor 2013 te hebben.

 17. LJ zegt:

  Allé voilà, gaan we dan toch eindelijk onze noorderburen achterna met voordelige abonnementen!

  Veel plezier met je nieuwe speelgoedje!! ;)

 18. lien zegt:

  Hartstikke handig inderdaad. Ik heb onlangs een Blackberry van mijn dochter overgenomen, heb nog niet eens alle mogelijkheden ontdekt maar je hebt je ‘kantoor’ gewoon bij je. Of dat een voordeel of nadeel is heb je natuurlijk zelf in de hand.

 19. Desire zegt:

  Lijkt me een slimme aankoop, veel plezier ermee!

 20. Mcdid zegt:

  Goed geregeld! Ennuh… Windows Phone, bevalt het?

 21. Joris zegt:

  Hallo,
  Ja dat soort ‘stokjes’ in nu ook niet echt mijn ding. Uitzonderlijk hebben we even meegedaan, maar we gaan er zeker geen gewoonte van maken. Trouwens, je moet al enkele keuzes maken en ja, dat doe je niet zonder gevaar iemand voor het hoofd te stoten. Je kan trouwens niet iedereen nomineren. Daar begint het al. Hopelijk al een beetje overweg met de nieuwe aankoop?

 22. Roos zegt:

  Dat is zeker niet niks!
  Ik weet inderdaad nog wel dat het bij de mobiel van mijn vriendin ook al zo’n gedoe was. Mocht je nog leuke apps zoeken: ik gebruik heel vaak Unblock me, Fruit Ninja, Flow Free, Whatsapp en Appie :)

 23. Kay zegt:

  How zeker Billy
  heb jij dan meer charmes dan ik,
  want ondanks die reclames is mij zoiets nog nooit ten deel gevallen.
  Het is je gegund en ook het plezier ermee!

 24. Redstar zegt:

  Tja, of 20 euro goedkoop is kun je ove reen poos pas echt zeggen. Mijn contract kost 14,95 en ben daar heel goed mee af.

 25. Voetje zegt:

  Ik heb ook lang getwijfeld om een Nokia Lumia te kopen maar omdat daar best wel wat kritiek op was. Ik herinner mij het niet meer goed maar volgens mij kwam het er op neer dat het besturingssysteem binnenkort niet meer zou mee kunnen.
  Ik twijfel ook om naar King & Kong over te stappen maar ik hang nog vast aan een abonnement dat op mama haar naam staat.

 26. fijn weekend, billy!

  (of moet ik zeggen, een king-weekend?) :-D

 27. Dit is een dikke felicitatie waard. Mooi toestel …….. èn heel veel mogelijkheden. Handzaam en in je zak, dit in tegenstelling tot mijn iPad waar ik ook dik tevreden mee ben. Groeten Mara

 28. micheleeuw zegt:

  Ik heb ook die aanbieding gezien maar ben er (nog niet) op ingegaan. Vele app’s zijn gratis te downloaden, maar ook als je ze gebruikt ? (Eerlijke vraag want ik heb echt geen idee.)
  Veel plezier ermee !

 29. Leuk spul die smart phones. Ik heb de samsung S11. En die apps zijn idd. gratis. Met whats app gratis berichtjes sturen is helemaal ideaal. Veel plezier met je hebbedingetje. Groetjes Ria

 30. platoonline zegt:

  Succes met je nieuwe aankoop. Ik doe het nog steeds zonder. Maar zo te lezen mis ik veel. Mijn zoon zei het al: pa je moet met je tijd mee gaan. Maar ja, eigenwijs he en niet luisteren.

 31. justm3 zegt:

  Veel plezier met je nieuwe aanwinst! Ik betaal zelf liever volle pot voor een smartphone omdat de abonnementen hier in België nog niet interessant zijn.

  Zo had telenet ook de aanbieding van een iphone voor 199 euro bij hun abonnement, ik had dit uitgerekend, gezien wat een gewoon abonnement zou kosten voor dezelfde aantal minuten/sms’en bij de goedkoopste provider, en dat verschil maar 24 gedaan (minimumduur van het abonnemen) en dan kwam je 150 euro duurder uit dan dat je de iphone gewoon los had gekocht..

 32. Mooi toestel, heb er zelf ook over zitten twijfelen om die te kopen, maar die was toen net uit. Dus iets te duur! Ben wel altijd heel tevreden met Nokia.

  Veel plezier er mee!

  Liefs

 33. Wij zijn ook overgestapt naar King, vanwege de goedkopere formule tegenover Proximus/Belgacom.
  Ik had al een smartphone Samsung SII en doe er alles me: foto’s, agenda (geshared met mijn man via google), boeken lezen (sporadisch als vervanging van de e-reader), spellekes (opgepast: zeer verslavend), facebook, bloglovin, email. Ah ja en af en toe ook SMSen en bellen natuurlijk. Er zijn dagen dat ik mijn laptop gewoon niet open doe omdat het meeste ook via de gsm kan.

 34. [...] Smartphone aan 1 euro 39  reacties, gepubliceerd in november [...]

 35. natuurfreak zegt:

  Veel plezier ermee maar niet overal zitten er bekwame mensen in de telenet winkels..dat heb ik zelf ondervonden..

 36. […] die “top-smartphone” dan toch niet zo top […]

dit vind jij er van...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s