Weekendverslag 16 & 17 juli

Zoals ik al schreef overheersten de wijkfeesten hier ons weekend.

Zaterdagnamiddag een kaartje gaan leggen, en daarbij beslag kunnen leggen op enkele flesjes Sint Bernardus. ’s Avonds rustig thuis gebleven, was al een tijdje geleden dat we dat konden.

Zondagmorgen een klein ritje gemaakt met de racefiets, 45 km sporten. Na een deugddoende douche gingen we naar de rommelmarkt, waar onze dochter een standje had met kinderkledij en speelgoed. Enkele grotere stukken kunnen verkopen, maar ook heel wat onverkocht spul.
Daarna gingen we met onze vriend naar de feesttent, aperitieftijd! Dat liep wat uit, en besloten daarna om samen de bbq aan te steken bij ons thuis.
’s Avonds gingen we dan traditioneel naar het mini-rockfestival, waar enkele coverbands het beste van zichzelf gaven. En ik me nog eens heerlijk kon uitleven met luchtgitaar… 😉

En vandaag rustig bekomen…

Groetjes,

Billy

30 gedachtes over “Weekendverslag 16 & 17 juli

  1. Fijn weekend! Wij gingen met twee vriendenkoppels naar de Gentse feesten, maar maakten het niet laat, waren er al om 14h.
    En gisterenavond naar OOstrozebeke, optreden van 3 stand up comedianten, waaronder Bas Birger en Steven Mahieu. Heeft me goed gedaan!

  2. Dat klinkt leuk! Ik houd wel van festivals. Ik kan je het centrum van Nijmegen nu aanbevelen. Door de Nijmeegse Vierdaagse zijn de Zomerfeesten aan de gang. En dat is meer een verzameling van diverse festivals onder de naam van één groot festival. Echt een aanrader.

    • ik vrees dat dit wat ver is voor nu, Sheila. Vrijdag vertrekken we trouwens richting Barcelona om het huwelijk van mijn petekind daar te vieren.
      Maar toch bedankt voor de suggestie!

dit vind jij er van...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s