Weekendverslag 16 & 17 mei

Weinig actief geweest afgelopen weekend. En met actief bedoel ik dan sportief. Want zaterdag was er dus gepland dat we met vrienden de fietsrally van onze club zouden rijden, maar met het onstabiele weertje hebben we afgehaakt. Bleek achteraf een misser geweest, maar ja…
We zijn dan maar met vrienden F. en R. naar Sluis gereden. F. had nl. nood aan wat uitbreiding van de garderobe, en dan is Sluis voor hem the place to be. Al jaren gaan ze daar naar dezelfde winkel. En wat handig is, ze doen daar meteen retouches als het nodig blijkt.
Hij heeft een hele outfit uitgekozen, en omdat wij daar nu toch waren heb ik me ook meteen maar een nieuwe broek en hemd gekocht. Na het uitkiezen, en de tijd dat het retoucheren kostte, zijn we iets gaan drinken in één van de vele horecazaken die Sluis telt.

‘s Avonds moesten we met vrienden naar een receptie die een vriendin gaf ter gelegenheid van de opening (vrijdag as.) van haar nieuwe winkel. In de plaats van hapjes kregen we een kaasschotel waar we zoveel mochten uit kiezen als we wilden. Heel origineel, en smakelijk! Helaas was de muziek die ze draaide om de beentjes uit te slaan niet zo goed, en zijn we relatief vroeg naar huis getrokken. Met een afsluitertje bij onze vrienden.

Zondagmorgen dan lang uitgeslapen (9u30), ‘s middags kwamen dochter en vriend eten. We hadden ons een rustige zondagnamiddag voorgenomen, eerst naar onze beide moeders geweest. Maar daarna zijn we bij onze vrienden F. en R. beland, waar ze met hun kids aan het kaarten waren. Al vlug werd een 2e tafeltje gevormd en zaten ook wij aan de kaart. ‘s Avonds kreeg vrouwlief nog smsjes dat we nog eens bij haar zus langs moesten gaan, zodat we daar de avond hebben afgesloten…;-)

Groetjes,

Billy

19 gedachtes over “Weekendverslag 16 & 17 mei

 1. Actief genoeg volgens mij hoor Billy. Wij hebben het hele weekend nodig gehad om bij te komen van de bruiloft. Ik zou dus met die bruiloft van jullie in het vooruitzicht maar energie sparen hahahah

 2. Volgens mij is Pia ook nog naar een feestje geweest hoor en ze zag er goed uit, dus het valt wel mee;-))
  Nog ’n vraag Billy, wat is retoucheren in dit verband?

 3. Ha, ik ben vrijdagavond ook gaan klaverjassen met mijn tennismaatjes…… Leuk spelletje altijd. Welk kaartspel spelen jullie?
  Enne, ik wil foto’s zien van wat je gekocht heb, dat begrijp je toch wel…..
  groeten Inge

 4. @ Pia: wij hebben nog eventjes tijd hé…
  @ J@n: retoucheren is het bijsnijden (broek inkorten) en afwerken.
  @ Inge: wij spelen wiezen, als je even zoekt op m’n log dan kan je de spelregels hier terugvinden, heb ik eerder al eens in een logje gegoten.
  En die nieuwe outfit zit nu in de was, zal dus ff moeten wachten…
  .

 5. Hi Billy, een rustig weekend ken jij toch niet joh!
  Klinkt voor mij als een behoorlijk druk weekend, maar jij hebt je weer vermaakt, toch?!
  Nog bedankt (mocht je het niet gelezen hebben op mijn blogje) voor de lieve woorden! Liefs, Bettje

 6. Een nieuwe outfit is nooit weg natuurlijk!
  Kaarten is ook altijd erg gezellig,
  dus jullie zullen je vast wel vermaakt hebben!
  groetjes,
  Elmar

 7. Lekker rustig aan dus deze keer, maar niet minder gezellig zo te lezen. Wat super van je vrouw dat het goed gaat met WW!! Misschien moet ik me daar maar weer eens bij aansluiten.
  @off topic:
  Ik heb zelf geen probleem met de laadtijd van mijn log, het gaat heel snel eigenlijk. Maar ik heb jouw andere ergenis aangepast. Ik wilde het sowieso doen maar ik wist niet meer precies welke codes ik weg moest halen uit de typelist.
  groetjes Patries

 8. Toch weer een gezellig weekendje geweest zo te lezen. En Sluis……..daar komen oude herinneringen door naar boven. Van ’n jaar of 20 geleden. De ouders van mijn toenmalige vriend woonden in Terneuzen. We zijn toen ook wel een paar keer naar Sluis geweest.
  Ben al een hele poos niet meer op je log geweest en heb nu op dit moment ook even geen fut om álles bij te lezen. Maar zeer binnenkort krijg ik wat meer tijd. Dus dan ga ik je weer wat intenser volgen.
  Lieve groetjes,
  Meiske

 9. hi Billy
  Vrijdag hebben ze al 500 euro opgehaald voor de schoolreis, en ze gaan met het vliegtuig
  maar nu eerst blokken en examens, en dan hebben ze nog een 6tal maanden tijd om geld in te zamelen
  mijne auto heeft voorlopig geen kuren
  ben nu weg naar Elisabeth
  groetjes

 10. lekker rustig weekendje hoor, billy!
  ik ben benieuwd hoe je het noemt als je echt niets doet, een dood-weekend?
  al met al een leuk verslag van een gezellig weekend, goede week!

 11. Leuk zo’n goede familieband, wij zijn trouwens ook gek op kaarten! Klaverjassen en hartenjagen, ken je dat??? Doeiiii ik ga ontspannen wat jij zei! hahaha Lekker lezen dus… dag dag

dit vind jij er van...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s