Werk – update

De volgende pogingen gingen een stuk beter, ook al hadden we opnieuw met enkele moeilijkheden af te rekenen.
Gisteren verliep de opstart écht gesmeerd, en ik had er dan ook op gerekend dat we probleemloos zouden kunnen draaien tot m’n werktijd voorbij was. Jammer genoeg bleek dat ijdele hoop. Na 2 uur productie hoorden we plots een kletterend lawaai. Ik heb onmiddellijk de machines stilgelegd, maar het was te laat om te voorkomen dat er schade aangericht was. Na het stilleggen de machine volledig open gegooid, en wat we zagen was helemaal niet mooi: door een stuk metaal dat meegekomen was, zijn bepaalde delen van de machine geschonden. Hoe het nu verder moet zijn zorgen voor de komende dagen…

Ik ga mij er wel zelf niet teveel zorgen in maken, want per slot van rekening treft me geen schuld. En ik ben vandaag jarig en heb een dagje vakantie opgenomen. Ook maandag ga ik niet werken, want morgen vertrekken we met dochter, schoonzoon en kleinzoon naar Hengelhoef voor een weekendje.

Alvast een fijn weekend!

Liefs,

Billy

32 gedachtes over “Werk – update

 1. Ha Billy, ik was juist van plan om je te komen feliciteren.
  Bij deze dan, van harte gefeliciteerd en nog heel veel jaren in goede gezondheid en maak er een mooi feestje van, die machine wordt wel weer gerepareerd.

 2. Goed dat je het je niet persoonlijk aantrekt! Van harte gefeliciteerd met je verjaardag en geniet van een gezellig weekend! Ook sneeuw bij jullie?

 3. Maar wie zijn schuld was het dan? Jij had toch de verantwoording, of niet?
  Nou ja, als je terugkomt op je werk zal alles best geregeld zijn. Geniet dus volop van je verjaardag en je minivakantie!

 4. Hallo,
  Ja op een dag als vandaag, kan je moeilijk je gedachten bij de problemen op het werk houden. Het is een dag om volop te genieten van dit moment, waarop je jarig bent. Niet iedereen kan zeggen, dat hij is verjaard tijdens een kleine sneeuwstorm. Toch niet minder daarom, van harte gefeliciteerd, nog hopelijk vele gezonde jaren, waarin je kan doen, de dingen die je voldoening geven. Nu gauw aan tafel, een lekker stukje taart, een toast op het feestvarken en morgen een weekendje lang genieten. Have fun…

 5. Van harte gefeliciteerd Billy. Fijn dat je even alles achter kunt laten. Geniet van je uitstapje en kom als herboren terug. Dan kun je meteen een nieuwe start maken.
  Groetjes.

 6. Hallo,
  Ja, L’homard Bizarre, moet je echt eens doen. Maar één goede raad, lang op voorhand reserveren, anders raak je er niet binnen. Hebben nu al gereserveerd voor Valentijn en de plaatsen zijn al bijna weg. Wat die ‘Battle of the Bulge’ betreft, waarschijnlijk heb je wel al gehoord van het zogeheten ‘Von Rundstedtoffensief’, dat slaat eigenlijk op dezelfde veldslag en had dus plaats tijdens de maanden december 1944, januari 1945 in de Belgische en Luxemburgsche Ardennen. Trouwens de Ardennen staan vol van gedenktekens daaromtrent.

dit vind jij er van...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s