Werk

Ik weet het, het heeft een tijd geduurd voor er hier weer een logje verscheen. Maar ik heb het dagelijks erg druk met m’n nieuwe job, en in het weekend (en zelfs in de week) zijn november en december meestal hele drukke maanden in mijn sociaal leven (lees: veel verjaardagen te vieren).

Sinds vorige week is de afdeling waar ik werk bijna volledig geïnstalleerd, en kon ik samen met een specialist van de firma die de regranulator-installatie heeft geleverd, een eerste test doen. Die mislukte donderdag door allerlei kleine akkefietjes, waardoor nog enkele aanpassingen noodzakelijk waren. Vrijdag konden we dan een nieuwe poging wagen, wat toen ook gelukt is.

Gisteren werden door de onderhoudsdienst nog enkele aanpassingen gedaan, en vandaag werd van mij verwacht dat ik zelfstandig de installatie zou opstarten. Nu moet je weten dat ik vrijdag vooral toegekeken heb, maar dus absoluut nog niet genoeg wist om ook zelfstandig op te starten. Het is niet omdat je bij iemand als passagier in de wagen zit, dat je ook meteen een wagen kan besturen toch? Maar de plantmanager staat onder enorme druk van bovenaf, en wou dat ik het toch probeerde. Dat verliep vandaag desastreus, er waren problemen om motoren in gang te krijgen, motoren die uitvielen door te hoge belasting en als klap op de vuurpijl zat er in de koelinstallatie afgekoelde pvc, die de doorgang van gerecyclede pvc-korrels onmogelijk maakte. Toen ik vanavond vertrok naar huis, waren er nog onderhoudsmensen bezig met het vrijmaken van de leiding, zodat ik hopelijk morgen een vlottere start kan maken.

Duimen jullie een beetje mee?

Groetjes!

Billy

Advertenties

30 gedachtes over “Werk

 1. Hallo,
  Oei Billy, dat ging inderdaad niet goed. Het is zoals je zegt, er wordt teveel verwacht van de mensen in het arbeidscircuit. Veelal moet men het stellen zonder de nodige opleiding en dat kan natuurlijk niet goed gaan. Uiteraard draait alles altijd om het kostenplaatje en dat is de grote oorzaak dat veel misloopt in het bedrijfsleven. Je kan enkel maar je best doen en hopen dat het morgen beter gaat. Alvast veel succes gewenst.

 2. jawel billy je hebt mijn duimen,

  en weet dat het allemaal goekomt jongen, wara je je nu druk om maakt ben j e over een tijdje vergeten:-)

  zo werkt het leven hé,

  een heel fijne 5 december

  xxx

 3. Dat noemen ze nu kinderziektes Billy,
  wss zijn die dingen op een blauwe maandag gemaakt hehe …
  Tuurlijk wens ik u succes en mijn duim staat omhoog hoor!
  Het beste in alles wat je doet ♥

 4. Hallo,
  Hopelijk gingen de zaken vandaag wat beter dan gisteren. Hetgeen niet kan gezegd worden van het weer. Voor diegenen die buiten werken komen er enkele harde dagen aan.

 5. Da’s geen goed begin maar volledig buiten jouw wil om! Moeten ze maar meer tijd vrijmaken als het zo belangrijk is om dat op gestart te krijgen zonder dat er iets misloopt.

dit vind jij er van...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s