2e kerstdag

Kerst zit er op. En we hebben genoten!

Kerstavond viel beter mee dan we eigenlijk verwacht hadden. Ook al waren we maar met z’n viertjes, het werd heel gezellig en de tijd vloog gewoon voorbij. Vrouwlief had weer haar beste beentjes voorgezet met onder andere “Canelloni met gerookte zalm en ricotta” en “Lamsfilet in een provençaals korstje” op het menu. Met natuurlijk aangepaste wijnen erbij. En veel gebabbel en gelach.

Op Kerstdag zelf kwamen onze kids eten, en ook dan was het culinair genieten. En natuurlijk was het ook kadootjestijd. Ik kreeg van m’n vrouw het boekje “100 x straffe cafés in Vlaanderen” en een box met daarin 10 wandelingen in Oost-Vlaanderen. En van dochter en schoonzoon kreeg ik 2 tickets voor het optreden van The Australian Pink Floyd Show. En ik ben daar heel gelukkig mee!

Vandaag zijn we met onze vrienden naar Kortrijk geweest. Ik had voor vrouwlief een nieuwe beha gekocht, maar die paste niet echt perfect zodat ze die graag had omgeruild. Was natuurlijk geen probleem. Intussen hebben we door het drukke centrum gewandeld, en ook nog 2 kadobonnen verzilverd (eentje voor een eau-de-toilette voor mezelf, en eentje voor een nieuwe portemonnee voor vrouwlief) en ook nog iets gedronken in de mooie brasserie naast de schouwburg.

Morgen verjaart onze dochter en worden we tegen de avond bij haar verwacht. En maandagavond moeten we dan met de familie bij schoonzus gaan eten. En ik krijg nu al de indruk dat m’n kleren wat beginnen te knellen…wat gaat dat geven als al die feesten voorbij zijn???

Groetjes!

Billy

23 gedachtes over “2e kerstdag

 1. Gezelligheid ten top dus, fijn dat het allemaal goed en gezellig is verlopen. Hier ook hoor, relaxt eigenlijk. Morgen nog een zondag dus we doen nog even rustig aan, beetje wandelen maar denk ik, ik heb ook last van knellende kleding.
  fijne avond nog!

 2. het is dus ook heel veel ten bij jullie
  op de dagen ertussen leef ik op yogourt hoor, want ik moet nogal moeite doen om een kilo kwijt te geraken, dus zorg ik dat er niet teveel bijkomt
  wens je nog een fijn oud en nieuw
  en het beste in het nieuwe jaar
  groetjes

 3. Alsnog van harte gefeliciteerd met jouw dochter, wij waren dus pas heel laat thuis maar we zijn er weer een beetje, die laatste week is altijd hectisch en raar…
  Klinkt als super gezellig en je kleding gaat knellen? Hoe doe je dat nou? Bij mij niet hoor, het lijkt zelfs minder te zijn, hahahaha
  XXX

 4. Goeiemorgen Billy, allereerst gefeliciteerd met je dochter. Wat ben jij verwend door je vrouw zeg. Het verbaast me dat ze nog geld over heeft om in die nieuwe portemonnee te doen. En dat jij de juiste BH-maat niet wist valt me dan weer een beetje tegen.

 5. @ Ada en Jeroen: ik weet de behamaat van m’n vrouw wél degelijk hoor, alleen bleek het model niet zo goed aan te sluiten doordat het een voorgevormd exemplaar betrof. Wordt nu vervangen door een niet-voorgevormd model…
  .

 6. Wat klinkt dat goed zeg… Zo te lezen zijn jullie kerstdagen ook leuk verlopen. Interesante kadootjes, lekker eten.. Ik zie jullie al voldaan uitbuiken met de broekjes strak!
  Liefs Janine

dit vind jij er van...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s