Pinksterweekend

Dit weekend begon uitzonderlijk vroeg voor mij, want zaterdagvoormiddag werd ik abrupt uit mijn slaap gerukt om tegen ’s middags aanwezig te kunnen zijn op een communiefeest. Gelukkig was dat feest in een zaaltje, want buiten stond een gure koude wind. Zo’n “verplicht” feest dat uren duurt is normaal gezien niet erg aan mij besteed, maar we hadden wel aangename gesprekspartners zodat die namiddag nog meeviel.

’s Avonds met onze cultuurvrienden naar de voorstelling “We shall overcome“. Een concert met o.a. Wim Opbrouck en Axl Peleman, met oorlog en vrede als rode draad. Het werd een prachtig concert (alweer!), magistraal geregisseerd door Wim, een klasse-artiest als geen ander!

 

Zondagmorgen hielden we het rustig, zaterdagavond was zoals gewoonlijk na het concert wat uitgelopen bij onze vrienden. ’s Middags waren we uitgenodigd bij onze dochter voor het middageten, waar we daarna ook naar de voetbalwedstrijd Club Brugge – Anderlecht keken. Daarna brachten we nog een bezoekje aan ons intussen favoriet adresje op enkele honderden meter van ons huis. Daar plaats genomen op het terras, waar ook een stel van onze vriendenbende zat. Na een biertje of drie werden we door de regengoden vergast op een verfrissing waardoor we wijselijk besloten om bij ons thuis nog wat na te genieten.

Vanmorgen op de racefiets gewipt, om deze keer als gastrijder mee te rijden met de C-groep van de plaatselijke wielertoeristenclub, waar ook een van mijn schoonbroers bij rijdt. Het werd een mooi ritje, al was het op sportief gebied niet echt een uitdaging voor mij… 😉

Vanmiddag hadden vrouwlief en ik afgesproken om iets te gaan eten in een recentelijk geopende horecazaak in het centrum: Tafel 12. Lekker getafeld, opnieuw een aanwinst voor onze stad. Daarna brachten wij een bezoekje aan schoonmoeder in het rustoord van Petegem a/d Schelde, en eens we thuis waren kregen we onze kinderen en kleinkinderen op bezoek. Het was beter weer dan voorspeld was, waardoor we plaats konden nemen op onze zonneterras. En zo werd dit Pinksterweekend afgesloten…

Groetjes,

Billy

 

16 gedachtes over “Pinksterweekend

dit vind jij er van...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s