Weekendverslag 16 & 17 april

Zaterdagnamiddag brachten vrouwlief en ik een bezoekje aan de Exterieurbeurs in Waregem Expo. Alleen maar omdat we daar gratis kaarten voor hadden gekregen van schoonzus, anders gaan we daar zeker nooit naartoe. We zijn ook niet zo’n beursgangers, en waren na max. 10 minuten alweer buiten. Dan iets gaan drinken in de bar van het sportcentrum/zwembad, waar altijd een gezellige drukte heerst.
’s Avonds had ik met zoon, dochter en een nichtje afgesproken om deel te nemen aan een quiz. Vorig jaar hadden we dat met z’n vieren voor de eerste keer gedaan, en was dat enorm meegevallen. Deze keer betrof het een andere quiz en bleken we ook niet zo in vorm als vorig jaar. We eindigden 35e op 38 ploegen, geen prestatie om mee naar buiten te komen… Ik was dus wel ontgoocheld, maar toch een bijzonder plezant (en ook wel leerrijk) avondje beleefd.

Zondagmorgen was ik vroeg wakker, ook al was het pas 01h00 toen ik in bed lag. En na het ontbijt de racefiets op om deel te nemen aan de DDW-Classic. Ik was nog maar net vertrokken toen ik lichte hagel te verwerken kreeg, en ik heb ook op de tanden moeten bijten om niet terug huiswaarts te keren. Maar uiteindelijk wel doorgezet, en daar was ik achteraf wel heel tevreden over. Het was nl. nog maar het 3e ritje met de racefiets dit jaar, en de conditie is nodig aangescherpt.

’s Middags waren dochter en schoonzoon met hun kroost hier om samen te eten. En in de namiddag fietsten we allemaal samen naar de openingsdag van brouwerij ’t Verzet. Enkele van hun biertjes geproefd, en daar ook de rondleiding gevolgd. Om kleinzoon Mero te plezieren reden we vanaf daar nog ’s naar het centrum van onze stad, waar hij zich kon uitleven op de speeltuigen terwijl wij een terrasje deden. En daarna werd het hoog tijd om het weekend weer uit te wuiven thuis…

Groetjes,

Billy

30 gedachtes over “Weekendverslag 16 & 17 april

 1. Ooit heb ik samen met de vrouw meegedaan aan zo’n Quiz en we waren ook niet van de beste om het zo te zeggen. Ollie was één van de organisatoren zodat we toch nog goed gelachen hebben.

 2. Een quiz op tijd en stond vinden wij ook wel leuk. Trek je de score maar niet te hard aan, soms zijn die vragen zo specifiek dat je erop moet gestudeerd hebben om het goed te doen. Zo te zien had je alweer een goed gevuld weekend!

  • ja, Samaja. Je merkt die professionele quizzers wel op. Wij willen gewoon onze parate kennis gebruiken, en vorig jaar viel dat mee. Dit jaar niet…

 3. Ook bij jullie weer een goed gevuld weekend en zo’n quiz kan best moeilijk zijn.Het zijn gewoonlijk specialisten die deelnemen en waarin elk lid zich een specialiteit heeft eigen gemaakt.

  • wij willen meedoen met de kennis die we hebben, Marylou. Vorig jaar lukte dat bijzonder goed, deze keer vielen de vragen minder in onze weetjes… 😉

  • wij vinden het gewoon een uitdaging om deel te nemen met de kennis die we hebben, Mrs. Blijkbaar zijn er toch heel wat ploegen die zich daar meer op voorbereiden… 😉

 4. Oh klinkt weer heerlijk en gezellig, vooral de zondagmiddag! Leuk voor de kids maar ook voor jullie! Wij hebben ook een poging gedaan om op het terras te zitten maar na 5 minuten in de zon ging het regenen en hagelen..

 5. Hahahahaha die expo…. na 10 minuten alweer buiten, maar soms is dat ook zo, hoge verwachtingen, als ik het zelf regel en dan… nou ja… ik doe het ook niet meer zo 1,2,3

  Weer een fijn weekend dus beleefd, altijd fijn 😀

  X

 6. Tegen een quizje zou ik ook geen nee zeggen 🙂

  Wat had je weer een super druk weekend! Maar wel eentje om jaloers op te zijn.

 7. Quizzen vergt, net zoals racefietsen, de nodige training, Billy. Maar zo te lezen hebben jullie een perfekt weekend achter de rug.
  Groeten !

dit vind jij er van...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s