Weekendverslag 9 & 10 april

Wat een heerlijk weekendje hebben we weer gehad!

Zaterdagnamiddag waren we druk met de voorbereidingen voor ’s avonds. Want toen stond ons jaarlijkse “Komen eten” weer op het programma. Een avondje culinair genieten en veel plezier maken. Wij moesten deze keer voor het aperitief zorgen, en voor het eerst was dat met een themaland: Spanje. Het lag dus voor de hand dat we kozen voor cava en tapas. Daarna te voet tot bij schoonzus voor het voorgerecht, waar we scampi met paprikareepjes voorgeschoteld kregen. Intussen begon het jammer genoeg te regenen, waardoor we ervoor kozen om de resterende bezoeken met de wagen af te leggen. Hoofdgerecht bij vrouwliefs nicht was een stoofpotje van kalfsvlees, en het nagerecht bestond uit 3 verschillende soorten Spaanse kazen, heerlijk! We hebben genoten!

Zondagmorgen zouden we wat langer uitslapen (avondje ervoor was natuurlijk wat uitgelopen), maar toen ik het zonnetje zag heb ik vrouwlief maar uit bed getrommeld, en een uurtje later zaten we al op de fiets voor een heerlijk fietstochtje in de omgeving.
’s Middags mochten we bij onze dochter en schoonzoon eten, waarna we in de tuin op tv de wedstrijd Parijs-Roubaix volgden. Een prachtige versie van deze koers, die we vroeger ter plaatse gingen bekijken maar tegenwoordig met al die drukte liever thuis bij de buis bekijken. Alleen jammer dat onze 2 Belgen, Boonen en Vanmarcke, uiteindelijk de overwinning aan Matthew Heyman moesten laten.

Na de koers brachten we nog een bezoekje aan onze plaatselijke horecazaak, waar het terras erg in trek was, maar we gelukkig genoeg net op tijd waren om een plaatsje te bemachtigen. Een heerlijk biertje (x 2) gedronken, en tussendoor ook de tentoonstelling “Ten gronde” bezocht. Mooie afsluiter!

Groetjes,

Billy

 

40 gedachtes over “Weekendverslag 9 & 10 april

  1. Klinkt weer als een heerlijk weekendje! Bij ons kwam de zon pas laat te voorschijn zondag, maar zaterdag hebben we een eind gewandeld en genoten van het zonnetje.

  2. Weer veel gedaan Billy! Wij hebben op het onverwachts een gratis concertje meegepikt van een Canadese band en het was heel goed. Geen spijt alleszins! Had dat zien staan in het gratis krantje bij de bakker en we zijn prompt de auto ingesprongen!

dit vind jij er van...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s