Onno – update

deze namiddag ging Onno onder het mes.

Een vernauwing in de plasbuis werd wijder gemaakt, en er werd ook een sonde gestoken die er tot maandag moet blijven zitten. Onno plaste nl. wel, maar nooit zijn hele blaas leeg. Na het wegnemen van de sonde maandag wordt bekeken wat de reactie zal zijn op de nieren, en zijn plasjes ook groter zijn dan nu.

Toch een opluchting dat alles goed verliep. Al is het natuurlijk jammer dat bezoekers Onno enkel van achter het raam kunnen bewonderen in de neonatale afdeling. En onze dochter morgen of vrijdag al naar huis moet en Onno daar moet achterlaten…

Groetjes,

Billy

PS: door deze drukke dagen loop ik hopeloos achter met het bezoeken en reageren op jullie logjes, maar ik doe m’n best om alles in te halen… 😉

31 gedachtes over “Onno – update

 1. Wat een opluchting dat de operatie al voorbij is.Hopelijk geeft ze het verwachte resultaat.Wat zal je dochter haar hart pijn doen nu ze Onno moet achterlaten.Hopelijk mag hij vlug naar huis en volgt een spoedig herstel

 2. Jij hoeft je toch niet te verantwoorden omdat je minder tijd hebt zeker 🙂 Logisch dat je prioriteiten elders liggen!
  En ik zou het als mama ook echt verschrikkelijk vinden om al naar huis te “moeten” zonder mijn kindje.. hopelijk wordt het gezin snel herenigd!!

 3. Ach…moeder en kind zijn gescheiden ;-( Dat zal zeer doen bij je dochter… Jammer dat het geen gelukkige kraamtijd is. Laten we hopen dat het over een tijdje ingehaald kan worden met een feestje.
  Ik hoop dat Onno snel hersteld!
  Sterkte en een lieve groet.
  Voel je niet bezwaard als je geen tijd hebt om te reageren. Ik lees je toch wel 😉

 4. Fijn dat de operatie goed is gegaan! Toch lijkt het me bijzonder moeilijk voor de ouders om je kleine kindje zo te zien, en nog lastiger om m achter te laten. Maar het komt goed allemaal! Veel sterkte voor nu.

 5. Bij ons is dat zo mooi sinds vorig jaar. De moeders (of vaders) kunnen gewoon bij hun kindjes slapen. Maar daar koopt je dochter nu weinig voor.
  Het is zo mooi om de blije gezichten te zien van ouders die eindelijk (na weken) hun kindje mee naar huis mogen nemen. Vaak komen ze na een tijdje als de kinderen 1 of 2 of 5 of 12 zijn terug om even ‘gedag’ te zeggen. Het komt wel goed Billy, vast.

 6. Elk kind dat onder het mes moet of in het ziekenhuis moet blijven, zorgt voor bijkomende zorg bij ouders en grootouders. We hebben dat met Jongste meegemaakt. Je bent als ouder dan maar klein als je kind zo’n zorgen nodig heeft. Maar het komt allemaal goed.

 7. Zo erg, dat je dochter naar huis moet zonder haar kindje 😦
  Maar het voornaamste is, dat Onno zo snel mogelijk geneest. Hopelijk zorgt de sonde er voor, dat hij zijn blaasje volledig leeg krijgt.
  Ik duim, om hier maandag goed nieuws te lezen.

 8. Ocharme dat klein dolleke…
  Ik heb ook ooit één mini-me moeten achterlaten op de neonatologie terwijl de andere mee mocht naar huis… doet toch een beetje pijn aan het moederhart. Hopelijk mag Onno heel vlug naar huis.

 9. Rustig aan lieverd, je dochter en je schoonzoon en ook je kleinzoon hebben jou/jullie nu harder nodig, dus steek je tijd daarin en laat het blog even voor wat het is ❤

  X

 10. Allereerst gefeliciteerd met de geboorte van jullie mooie kleinzoon Onno. Stoere naam!
  Spijtig dat zo’n klein mannetje zo snel onder het mes moest al was dat natuurlijk niet onverwachts.
  Gelukkig is de operatie goed gegaan en kan het kleine manneke nu aansterken en groeien.
  Hoop dat alles ook goed gaat met je dochter en je schoonzoon. Best lastig al die emoties, blijdschap omdat hij geboren is, angst omdat hij geopereerd moet worden opluchting dat hij dat goed doorstaan heeft…. pfffff

  groetjes Inge

dit vind jij er van...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s