Eerste hulp

ziggo

Net terug van een ouder vriendenstel, dat vaak op mij beroep doet bij allerhande problemen met de pc, internet en in dit geval de tv.

Man had gisteren een nieuwe tv gehaald, en tot ergernis van de vrouw een tv-loos avondje beleefd. Daarom vandaag de hulplijn ingeschakeld… 🙂

Hij had blijkbaar enkele instellingen op handmatig gezet, waardoor het automatisch scannen naar zenders telkens weer mislukte.

Nu werkt alles vlekkeloos, en kan de vrouw weer naar haar vertrouwde programma’s kijken. Alweer een goede daad verricht dus… 😉

Groetjes,

Billy

36 gedachtes over “Eerste hulp

 1. Zo’n hulplijn moet men koesteren want ze worden zeldzaam die mensen die anderen willen helpe,.Het siert je Billy.Te meer daar je nachtwerk doet en dus ook moet kunnen rusten.

 2. Oeioei, die man zal zijn peren gezien hebben tijdens de televisieloze avond 😀 Je hebt hun huwelijk gered Billy!
  Tof om vrienden te hebben op wie je kan rekenen, dat ze u maar in ere houden 😉

 3. Ik zou dan weer willen dat die boodschap eens wat vaker op ons tv-scherm zou verschijnen. My wife’s a tv-holic and I don’t like it.
  Desalniettemin: knap van je. Ik doe het je niet na.

 4. hahahahaha ja best wel herkenbaar als je dan iets volgt of wil zien, maar ik heb gelukkig altijd hulplijnen die al mee geweest zijn eventueel met het aanschaffen van zoiets dus installeren zij het ook 😉 En dat gaat altijd goed!

  Lief van je, dat je dit gedaan hebt.

  X

 5. Als jij er niet was geweest! Dan hadden de boeken en gezinspelletjes uit de kasten moeten worden gehaald. Wat een drama! Heb jij dat toch even mooi weten te voorkomen 🙂

dit vind jij er van...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s