Blue Monday

Vandaag was een drukke dag.

Na de noodzakelijke engelenslaap, als voorbereiding op mijn nachtwerk, en het ontbijt en douche moest ik naar het werk voor de maandelijkse vergadering met de collega’s. Die liep wat langer uit dan gewoonte omdat er veel wijzigingen op de planning staan en ook de voorbije problemen werden besproken.

Daarna enkele boodschappen gedaan, die wel vlotjes afgehandeld werden. En eenmaal thuis zette ik mij op m’n vertrouwde plekje aan de laptop. Deze keer niet om mails of logjes te lezen, maar om op zoek te gaan naar een geschikte verblijfplaats in of rond Barcelona om er deze zomer het huwelijk van mijn petekind bij te wonen. Een eerdere aanvraag op airbnb.com was nl. afgewezen, en we moesten dus opnieuw op zoek. Na veel wikken en wegen hadden we enkele appartementen uitgekozen, en stuurden we een aanvraag. Vrijwel onmiddellijk daarna kregen we een bevestiging, en was de reservatie dus een feit. Oef!

We gaan dus enkele dagen naar dit appartement.

Ik kijk er al naar uit!

Groetjes,

Billy

 

28 gedachtes over “Blue Monday

    • weet ik, Thomas. en ik had je nog willen contacteren voor het hotelletje dat je gereserveerd had toen, maar we hebben dus intussen al een mooi appartement gevonden

  1. Wat een fantastisch om naar uit te kijken !
    Zelf ben ik nog niet in Barcelona geweest, maar de jongste zoon wel (met school) en die geraakte er niet over uitgesproken 🙂

  2. Zo…dat balkon! En die blauwe lucht, en de mooie gebouwen ertegenover. Jullie hebben raak geschoten met dit appartement. Mijn dochter is vorig jaar een week geweest en ze vond het een geweldige stad.
    Liefs Kakel

  3. Een heerlijke stad!! Je hebt het getroffen met een petekind die daar gaat trouwen 😉 Lijkt me ook leuk om met de ganse familie een appartement te delen, schoon vooruitzicht!!

dit vind jij er van...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s