Champagneweekend Middelkerke

Zondagmorgen reden wij na het ontbijt richting kust. Schoonbroer had ons nl. uitgenodigd om er samen naar het champagneweekend te gaan in Middelkerke, en bood ons aan om er het hele weekend in het door hen gehuurde appartement te verblijven. Omdat we op zaterdagavond nog naar de jaarlijkse voorstelling van onze plaatselijke toneelvereniging gingen kijken, konden we dus pas op zondagmorgen vertrekken.

Vanuit Westende vertrokken wij voor een wandeling naar Middelkerke. Heerlijk winderig weer, ideaal om ’s goed uit te waaien aan het strand! Ik voelde me (bijna) weer kind…
In het casino, waar het champagneweekend doorgaat, was het op de koppen lopen. Wij besloten om er 1 fles uit te kiezen en er samen van te genieten. Om daarna de drukte te ontvluchten en een bezoekje te brengen aan het uitstekende biercafé den Toogoloog, waar we nog een tweetal bijzondere biertjes dronken. Daarna trokken we met de kusttram weer naar Westende, waar we ’s avonds nog kaasschotel deelden.

Enkele foto’s genomen tijdens de wandeling van Westende naar Middelkerke…

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Groetjes,

Billy

Advertenties

30 gedachtes over “Champagneweekend Middelkerke

 1. Ziet er een aangenaam café uit. Heb die link opgeslagen, dat zal nog van pas komen….een zee van bier (goed gevonden als reclame) 😀
  Ferme foto’s! De wind is er duidelijk op aanwezig.

 2. Mooie foto’s, je ziet heel duidelijk de lucht, wind en de zee. Klinkt als een fijne wandeling met de familie. Ik ben even gaan kijken op de website van het cafe. Wel een mooie website en speciaal seg.

  • wow Menck, dit vind ik een mooi compliment hoor. Bedankt!
   Mijn foto’s zijn nochtans meestal met mijn smartphone of een doodgewoon digitaal toestelletje genomen.
   Ik hou echter wel van fotograferen, maar doe het inderdaad misschien wel te weinig (of publiceer er hier niet genoeg… 😉 )
   Die slideshow is inderdaad geen goed idee. Als ik foto’s op blogs zie wil ik ze zelf wel eens in grotere versie zien, en dat is bij een slideshow niet mogelijk. Zal ik in het vervolg laten… 😉

 3. Je voelde je bijna weer kind.. Ja, dat is wat de zee met je doet. Ik ervaar bijna dagelijks het zelfde gevoel. Dat blijf je de rest van je leven houden. Heerlijk toch.

 4. Van die berg zand op foto 2 zal weinig meer over zijn.
  Ik zie dat ze in België net zulke geweldige kunstwerken (op de vreemdste plaatsen…) hebben als bij ons. Echt een verrijking van onze omgeving. NOT.
  Maar jullie hebben een heerlijk dagje gehad en jij je bijna kind gevoeld 🙂
  Lieve groet

dit vind jij er van...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s