Weekendverslag 19 & 20 september

Zaterdagavond stond weer een heerlijk bluesavondje op het programma. Mississippi Heat is een band die we 8 jaar geleden ook al aan het werk zagen, en dat vond ik nog steeds een van de beste optredens die ik ooit zag in ons vertrouwde zaaltje Korenbloem. Ik was dus erg benieuwd of al het goed zou bevestigd worden, en dat bleek inderdaad zo. Ondanks de andere bezetting, klonk het nog steeds als een goed gesmeerd geheel. Een mooi verslag van deze avond vind je hier.

Zondagmorgen was het zonnetje van de partij, een uitstekende gelegenheid om de racefiets nog ’s van stal te halen. Tegen de middag werden wij bij de buren verwacht, omdat buurvrouw deze week 50 jaar oud wordt en ze daarvoor een aantal vrienden op de apero vroeg. Drank en hapjes à volonté. Halfweg de namiddag verlieten wij het feestje om onze jongens van de Rassing te gaan steunen. Helaas werden ze deze keer overklast door de tegenstander en verloren ze de wedstrijd met 2 – 4. Na de wedstrijd zijn we nog een tijdje terug geweest naar het burenfeestje, maar verlieten het weer wijselijk op tijd voor de ultieme druppel te veel… 😉

Nog een medische update: voor dochterlief wordt het wachten op het resultaat van de vruchtwaterpunctie. Er is een mogelijkheid dat de zwangerschap wordt afgebroken als de oorzaak genetisch is, maar zover zou het volgens de uroloog niet komen. Zij zou wel in het UZ moeten bevallen, waarna het pasgeboren kindje wellicht onmiddellijk onder het mes zou moeten…
En ik wou bij deze ook vermelden dat niet Mero, ons oudste kleinkind, maar Lou, onze jongste spruit nu aan diabetes lijdt.

Groetjes,

Billy

22 gedachtes over “Weekendverslag 19 & 20 september

 1. Ik hoop dat het allemaal goed komt met de baby, maar de bange momenten moeten lastig om dragen zijn voor de ouders en grootouders. En ik hoop ook Lou veel sterkte!
  Fijn dat je toch van het weekend hebt kunnen genieten!

 2. Nou dat is nog eens een weekend, aan de ene kant de fun en genieten en dan toch op de achtergrond zulk nieuws, heel veel sterkte Billy, voor jou en jouw dochter en kleinkinderen en iedereen gewoon ❤

  X

 3. Ondanks het gezellige weekend zul je met je gedachten toch vaak bij je broer, je dochter en je jongste kleinzoon zijn. Wij volgen het nieuws op de voet.
  Houd goede moed!
  lieve groet

 4. Afwachten dus Billy.Ik leef mee met jullie en hoop dat de vruchtwaterpunctie beter nieuws brengt.Veel sterkte en steun jullie dochter maar.gelukkig zijn jullie warme mensen, die aan elkaar hangen want die steun zal dit gezinnetje goed kunnen gebruiken om deze nare tijd door te komen

 5. Oeps…vergist van naam, sorry 😉 Maar het blijft hetzelfste, spuiten zijn weerzinwekkend voor kindjes.
  Vreselijk voor je dochter (ook voor jullie allemaal) om met zo’n angst haar zwangerschap door te moeten. Ik hoop echt van harte op een goede afloop. Veel sterkte.
  Goed dat je kon genieten van het optreden (en van Duvel?) en de zondagse activiteiten. Altijd goed als je de zinnen ietwat kan verzetten.

 6. Weliswaar een mooi weekend, met toch zorgen voor je familieleden. Zo jong al diabetes … hopelijk kan Lou zijn leventje zonder al te veel problemen leven … en sterkte voor dochter en schoonzoon. Dat is niet niks, wachten op het resultaat van de vruchtwaterpunctie om te bepalen of het kindje het wel zal halen … heftig, ik duim voor jullie allen!

 7. Zoals altijd weer een leuk weekend! Toch blijven de zorgen om je familie groot. Hopelijk komt er goed nieuws uit de vruchtwaterpunctie!

dit vind jij er van...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s