Kutziektes

Afgelopen week werden we tweemaal door elkaar geschud met vreselijk nieuws.

Mijn broer had enkele weken geleden last van een ontsteking in de mond, en blijkbaar bleef dat maar groeien. Deze week kregen ze het verdicht: tongkanker en lymfeklierkanker. En dat voor een man die al zoveel meemaakte: verbrijzeld been door een motorongeval jaren geleden. Ingrepen om de last van dat ongeval te verhelpen (nieuwe knie, nieuwe heupen,…). En dan dit nog…
Morgen krijgen ze nieuws wanneer wat moet gebeuren en zal hij ongetwijfeld snel onder het mes moeten. Een deel van de tong wegsnijden en het gezwel in de mond verwijderen. En daarna bestralingen.

En gisteravond werden we opgebeld door onze zoon, die op weg was naar de kliniek met hun zoontje. Hij zou net als onze zoon ook diabetes hebben. Vannacht werd kleinzoontje overgebracht naar het UZ Gent, waar ze meer gespecialiseerd zijn in kindergeneeskunde.
Straks gaan wij er op bezoek en horen we meer.

Gezondheid is àlles!

Liefs,

Billy

31 gedachtes over “Kutziektes

 1. Aw Billy dat is geen goed nieuws! Gezondheid is inderdaad alles. En jammer dat veel mensen dat maar beseffen eens ze ziek zijn. Ik wens je ongelooflijk veel sterkte!

 2. Veel sterkte Billy !!!! Gezondheid kun je jammer genoeg niet kopen…ikzelf ben 3 jaar geleden door de hel gegaan na 4 maanden kliniek een jaar revalidatie,ik wens het mijn ergste vijand niet toe.
  Hopelijk komt alles in orde voor jou en je familie !!! Keep strong

 3. Soms denk ik… het houdt niet op… iedereen kent wel iemand die te kampen heeft met één of andere vorm van die vreselijke ziekte…
  Veel sterkte voor de zieken en de familie…

 4. Wat een ***** nieuws Billy, het blijft een rotziekte om te krijgen en velen die het treft en nu je broer, wat heftig en dan ook nog je kleinkind suikerziekte wat een heftig nieuws krijg je te verstouwen in heel korte tijd. Een dikke knuffel jouw kant op en veel sterkte voor heel de familie.

 5. Pffffff … daar wordt je niet vrolijk van hè Billy? Pluk de dag en geniet nu het nog kan. Ja, cliché maar het is de waarheid. Sterkte en beterschap voor de dierbaren in jouw nabijheid

 6. Als je gezond bent, heb je duizend wensen. Als je ziek bent, heb je er maar één.
  Vreselijk om dit nieuws te moeten horen. Sterkte voor iedereen! Toi toi xx

dit vind jij er van...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s