Weekendverslag 29 & 30 augustus

We hadden weer eens een ontzettend druk weekend.
Zaterdagnamiddag hadden we een hoop werk om alles in gereedheid te brengen voor onze jaarlijkse familiebarbecue, waarvoor wij dit jaar moesten instaan. Boodschappen doen, hapjes voorbereiden, tafels en stoelen halen bij vrienden, onze partytent installeren in de tuin, enz…
Nadat we zo ongeveer rond waren, een welverdiende douche genomen, en daarna met dochter, schoonzoon en kleinzoon Mero, en onze zoon en kleinzoon Lou nog eens naar het centrum van onze stad geweest. Deze dagen is het nl. Waregem Koerse weekend, dus wilden we onze kleintjes de kans geven om enkele attracties uit te testen. We vergaapten ons aan de spectaculaire nieuwe volkslokker, het Roue de Paris. Het grootste reuzenrad van Europa, waar wij morgen een ritje zullen in maken.

02Ook een terrasbezoekje kon natuurlijk niet ontbreken, al was het geen sinecure om nog een vrij plaatsje te vinden in de overweldigende massa volk.
Na dit bezoek aan de kermis, reden we met de fiets tot bij vrienden voor alweer een onvervalst vriendenavondje, waarin weer heel wat afgebabbeld werd en plezier gemaakt werd.

Zondag stond dus de familiebarbecue op ons programma. Tegen de middag kwamen de familieleden bij ons samen, na nog enkele last-minuteboodschappen. Schoonzoon en ik hadden onze beide barbecuestellen al lekker warm, zodat de minutieus bereide hapjes van vrouwlief (en dochter) door iedereen erg gesmaakt werden. Ook de biertjes, witte wijn, rosé en rode wijn gingen vlotjes binnen. Het hoofdgerecht bestond uit cote-à-l’os en lamsribbetjes, met een uitgebreid buffet van groenten, gebakken aardappeltjes en een koude rijstbereiding.
Tussendoor hadden we gewoontegetrouw ook enkele spelletjes voorzien, wat natuurlijk de sfeer uitbundig maakte.
En zo konden we ’s avonds in de late uurtjes alweer een hele geslaagde familiedag afsluiten, met veel lof voor de culinaire specialiteiten die geserveerd werden. Toch een mooie opsteker!

Groetjes,

Billy

18 gedachtes over “Weekendverslag 29 & 30 augustus

 1. “Waregem koerse” morgen is het zover, als ik me niet vergis…

  en aan de bbq zul je u wel kunnen verwarmen hebben, neem ik aan

  een geslaagd weekend, lijkt me

  groeten

 2. lol, iedereen krijgt honger, ik nog even niet, maar dat komt weer goed, het klinkt als ontzettend gezellig en leuk gewoonweg, en dat rad, sla ik even over, hahahaha wel een mooi plaatje 😀

  X

 3. Oei oei oei, dat reuzenrad …. hoog! Maar die heerlijke hapjes … volgens mij moet je familie een cateringbedrijf beginnen die ook eten laten bezorgen buiten België 😛

dit vind jij er van...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s