Minivakantie Noord-Holland – deel 2

Donderdag hadden wij een Happen en Trappen-fietstocht gepland. Helaas werd deze toch al van in het begin gedwarsboomd. Vrouwlief had in de windrijke toch op Texel nl. iets in haar oog gekregen, dat een bezoek aan de oogarts in het Gemini-ziekenhuis in Den Helder vereiste. Zo werd een halve dag van onze vakantie verpest door ziekenhuisbezoek. Gelukkig konden wij nog tijdig inpikken in de fietstocht bij onze vrienden. Een tocht door het bollenkweekgebied in Noord-Holland, en langs de duinen ten zuiden van Den Helder. Heerlijk fietsen, en culinair genieten. Vooral het hoofdgerecht in Nogal wiedus bracht ons op een prachtige locatie met zicht op zee en Texel.

P1050570

Vrijdag was het na het ontbijt alweer tijd om afscheid te nemen van onze gastvrouw, en reden we huiswaarts.

WP_000395Op onze terugweg hadden we nog een stop gepland in Delft, waar we nog een mooie fietstocht deden en in het centrum nog iets lekkers aten. We namen er ook een kijkje  in kaaswinkel Cheese & More, waar een charmant meisje ons uitnodigde om van de lekkere kaas te proeven

WP_000399

Na onze fietstocht was het definitief over met onze vakantie in Noord-Holland. En konden we terugblikken op alweer een erg geslaagde mini-vakantie waarin we veel gefietst (185 km in 4 dagen), gegeten en gedronken hadden. En nogmaals de bevestiging kregen dat je in Nederland uitstekend kan eten voor relatief weinig geld, en zowat overal erg gastvrij ontvangen wordt.

Groetjes,

Billy

24 gedachtes over “Minivakantie Noord-Holland – deel 2

 1. Van het ziekenhuis is dan wat minder, en ja je kunt hier goed eten voor relatief weinig geld, alleen wat vind jij weinig 😉 Daar willen de mensen hier nog weleens over verschillen, en ik ken de prijzen bij jullie natuurlijk niet.

  Leuk dat jullie ook nog in Delft zijn geweest! Daar woont ook nog een ex blogster, had je dat nu maar geweten, hahaha

  X

 2. Heel leuk om te doen. Als je wat geluk hebt met het weer. Dat is altijd een risico. Best dat het nu goed gaat met het oog van je vrouw. Nooit leuk om naar het ziekenhuis te moeten tijdens de vakantie.

 3. Je moet niet ver gaan om een leuke vakantie te hebben 😉 Tegenslag met je vrouw, het zal je maar overkomen dat je tijdens een reis naar het ziekenhuis moet 😦 Hopelijk is het ondertussen helemaal in orde gekomen met haar oog.

 4. Ik ben blij dat je vrouw er geen blijvend letsel aan overgehouden heeft. Het is al erg genoeg dat je in je vakantie naar een ziekenhuis moet.
  Noord-Holland is mooi. Met een vriend heb ik diverse keren “Den-Haag, Den-Helder door de duinen gefietst.
  Fijn dat het fijn was 🙂
  Lieve groet kakel

dit vind jij er van...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s