Even een update

Met mijn Tourprono gaat het niet zo goed. Ik sta in de tweede helft van het klassement. Maar mijn ploeg is vooral gebouwd rond klassementsrenners en klimmers. Mijn tijd komt nog dus… 😉

Morgen ga ik met vrienden naar de Tiny– en Thomasstad: Brugge! Daar wonen wij het Cactusfestival bij, waar we vooral uitkijken naar het optreden van John Hiatt.

Groetjes!

Billy

36 gedachtes over “Even een update

 1. Mijn Tourprognose is ook naar de gloria, Billy. Helaas is Tom Demoulin uitgevallen, net als twee geletruidragers. Wat een feest 😦 Toch heb ik er nog steeds iedere dag zin in.
  Veel plezier bij John Hiatt!
  lieve groet Kakel

 2. Heel veel plezier op het cactusfestival. Wij gaan vandaag naar het buskersfestival dat mijn dochter helpt organiseren. En vanavond komt Guido Belcanto in Tielt. Dus weten wij ook wat gedaan. We waren graag naar Rock Zottegem geweest naar Placebo, maar Wim heeft uiteindelijk voor een ander vaderdagscadeautje gekozen. Veel plezier!

 3. Oh geweldig John Hiatt!!! Geniet ervan, en jouw tijd komt nog inderdaad dan, al heb ik er weinig verstand van 😉

  En Cactusfestival, zetten ze dan een hoop cactussen neer? Lekker prikkelen? 😛

  X

 4. Ik hou me niet extreem met de tour bezig, de eerste dagen vond ik leuk in Nederland, ze reden door voor mij zeer bekend gebied. Maar hoop dat het allemaal goed komt met je lijstje Billy.

  • ik heb ontzettend genoten, Celine. Black Rebel Motor Cycle Club was een ontdekking, John Hiatt klasse, en Balthazar buitengewoon! Die laatste kunnen het zeker maken in het buitenland!

dit vind jij er van...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s