Weekendverslag 20 & 21 juni

Zaterdag mochten we naar de huwelijksreceptie van de kapster van vrouwlief. Samen met vrouwliefs zus en haar vriend, en nog een vriendin, trokken we naar zaal Alta Ripa. Lekker weertje, dus alles ging buiten door. Heerlijke hapjes gekregen, en de bubbels werden ook gesmaakt… 😉
Na de receptie brachten we met ons gezelschap een bezoekje aan de gloednieuwe lounge-bar/restaurant Mes Amis in onze stad. En ik moet zeggen, dit is écht een aanwinst voor onze stad. Prachtige inrichting! Eten deden wij er niet, zodat we daar geen oordeel kunnen over vellen, maar dat komt wellicht nog.
Daarna brachten we vriendin naar huis. Waar we ook nog iets dronken en enkele hapjes achter de kiezen kregen. Daarna werden wij thuis afgeleverd en konden we na een afsluitend drankje met schoonzus en vriend ons bed opzoeken.

Zondag sliepen we iets langer dan normaal op een zondagmorgen.
In de namiddag werden we bij onze zoon en  schoondochter verwacht voor de koffie. We waren uitgenodigd ter gelegenheid van de verjaardag van onze kleinzoon, die 2 jaar oud werd enkele dagen geleden. Na de koffie werden biertjes en cava aangevoerd en kwamen nog enkele tantes en nonkels ons gezelschap vervoegen. Toen de bewolking dichter werd, en het ook frisser werd, vertrokken wij weer huiswaarts met de fiets. Om thuis op het gemak ons weekend weer af te sluiten…

Groetjes,

Billy

19 gedachtes over “Weekendverslag 20 & 21 juni

 1. We waren dit weekend ook uitgenodigd. Gelukkig had mijn gastvrouw rekening gehouden met mijn dieet. De alcohol beperkte ijk zelf tot 2 glaasjes wijn. Zondag gegeten in Roeselare, een lekker slaatje ( Moet zo ondertussen mijn 120 ste slaatje zijn ) en daar de alcohol beperkt tot 1 ginn fizz en één glaasje wijn. Het is wennen om watertjes te bestellen op een terrasje, maar het begint te lukken. Ik mis uiteraard het proeven.

 2. …ongetwijfeld met een biertje 😉
  Nog gefeliciteerd met je kleinzoon! Twee jaar al, het wordt al een echte kerel.
  Mes Amis ziet er spectaculair uit!
  Lieve groet, Kakel

 3. Wat een leuke weekend heb je weer gehad.
  altijd zo fijn om naar een trouw receptie te gaan.
  En wauw al 2jaar wat ga het toch vlug e, zo te zien heb je van je weekend echt genoten.

dit vind jij er van...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s