Wat me bezighoudt

Vandaag een nieuw rubriekje, eigenlijk een initiatief van Kelly van Tales from the Crib onder de naam “As we speak”, en dat ik ook al bij Falderie zag. Maar omdat ik bewust graag zoveel mogelijk die Engelse leenwoorden en uitdrukkingen wil vermijden (waarom moet alles nu altijd in het Engels vraag ik me voortdurend af), koos ik voor deze blogtitel.

Kijken: deze namiddag nog naar de recentste afleveringen van 2 series die ik volg op tv. “Tom & Harry“, blijft fantastisch om volgen. Steeds verrassende wendingen in het verhaal. Sublieme beelden soms. Echt één van de mooiste series die ik al zag op tv.
En sinds vorige week volg ik ook “Nieuw Texas“. Een compleet ander verhaal hier. Geschifte humor waar je van houdt of niet. Verstand op nul en kijken maar!

Luisteren: zoals alle (na)middagen naar mijn favoriete radiozender Studio Brussel. Waar ik vanmiddag als primeur hoorde dat Noémie Wolfs stopt als zangeres van een van mijn favoriete groepen, Hooverphonic. En wij dus morgen naar een van de laatste optredens gaan kijken met haar als zangeres.

Lezen: dagelijks vele logjes van de blogs die ik volg. En waardoor ik eigenlijk amper tijd had om te lezen in het blogboek van diezelfde Kelly van hierboven. Dat boek had ik vorige vrijdag meegebracht uit de bib.

Eten: veel te veel! Vrouwlief maakt hier dan ook dagelijks veel te lekkere kost klaar. En ik haat het om restjes te laten liggen, eet dus veel meer dan nodig. Gelukkig heb ik een goed gestel dat me slank houdt… 😉

Sport: veel te weinig! Buiten het wekelijkse zwemuurtje nog nauwelijks aan sporten toegekomen. Zeg nu zelf, is het eigenlijk al vaak een weer geweest om met de racefiets op pad te gaan? (antwoord alsjeblieft met nee, anders voel ik me zo schuldig)

Groetjes,

Billy

36 gedachtes over “Wat me bezighoudt

 1. 🙂 het was alleen maar goed wandelweer billy, 🙂
  maak je maar geen zorgen jongen het jaar is nog maar nét begonnen:-)

  we hebben een ding gemeen 🙂
  lekker eten 🙂

  xxx

 2. Ik vind Tom en Harry ook geweldig, vooral Harry is hilarisch, een ferme acteur! Bij het andere programma blijf ik wat op mijn honger zitten. Ik had er meer van verwacht! En stubru, ook onze favoriete post.

 3. O nee, het is veel te slecht weer. Dat kan echt niet hoor! Met dit weer moet je natuurlijk gewoon lekker binnen bij een vuurtje zitten. Met een mooi biertje, en een hoop gezelligheid.

 4. Wat een leuk blog! Ik heb nog nooit van Kelly gehoord (oeps) en dat heb ik meteen even rechtgezet, nou ja, gelezen dan. Ik ga eens kijken hier in onze bieb 🙂 Echt een goeie tip.
  Nee, nee, nee, het is nog geen fietsweer geweest!

 5. ik ben dan eens bij Kelly gaan kijken….
  tom en harry en nieuw texas ken ik niet, ik zal eens moeten zappen.
  Ik luister naar dezelfde zender als jou, en hoorde het gisteren ook van Hooverphonic
  Ik lees ook iedere dag, maar nooit boeken, ik ben gek op korte teksten
  eten; koken doe ik of mijn zoon, en we proberen graag nieuwe recepten uit, gisteren bv vietnamees

 6. Wij hebben hier toch al heel aardig weer gehad maar nu mag je het weekend weer lekker binnen zitten en genieten van al dat lekkers dat je voorgeschoteld krijgt. Eens een Bourgondiër altijd een Bourgondiër

 7. Leuk Billy om ook eens zo’n blog bij jou te lezen! De series zeggen mijn als Hollandse helemaal niets, maar zal vast aangenaam vertier zijn. Enne, ja jeetje, eummmm het is een aantal dagen wel mooi weer geweest Billy, maar je had toen vast goede redenen om niet te gaan fietsen! (zo goed?)

 8. Wij kijken ook naar Tom & Harry, leuk om te zien. Nieuw Texas staat klaar om bekeken te worden, ik ben er benieuwd naar!
  Verwend worden met lekker eten… wie wil dat niet 🙂
  Het is nog geen fietsweer geweest hé ;-), dat komt wel…

dit vind jij er van...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s