Weekendverslag 24 & 25 januari

Zaterdag begonnen wij met een rit naar Hooglede, om er bij Dex een testrit te maken met een Hyundai IX35. Die viel heel goed mee, zodat wij beslisten om die wagen ook te kopen. Onze huidige Lancia Delta nemen ze over, maar omdat er altijd kans is dat we hem nog voor een hoger bedrag kunnen verkopen, staat ie ook op enkele sites te koop. Wie weet is er wel iemand van jullie geïnteresseerd?

Na onze testrit reden we richting onze vrienden voor ons wekelijkse aperitiefmoment. In de namiddag brachten we een bezoekje aan mijn moeder in de kliniek, want ja…ze mocht dan toch nog niet naar haar vertrouwde stekje in het rustoord.
Daarna werd ik door vrouwlief afgezet in het stadscentrum, waar in ons vertrouwde lokaal opnieuw biertjes konden geproefd worden, in aanwezigheid van enkele gastleden van bevriende bierproefvereniging BLES. De meeste biertjes waren “speciallekes”, voor elk wat wils.

Zondagmorgen ben ik met m’n kinderen en kleinkinderen gaan zwemmen. De kleinkinderen glunderden en amuseerden zich rot in het water. Heerlijk om zien!
Daarna ben ik met m’n dochter nog naar de kliniek gereden om m’n moeder te bezoeken. ’s Middags aten we met onze kroost samen coq-au-vin. En daarna gingen wij naar het voetbal kijken, waarin onze jongens nogmaals het onderspit moesten delven en stilaan hopeloos het degradatiespook zien naderen. Toch lieten we dat niet aan ons hart komen, en bleven we nog een tijdje plakken in de kantine. Een bezoekje aan onze vrienden sloot dit geanimeerde weekend af.

Groetjes,

Billy

25 gedachtes over “Weekendverslag 24 & 25 januari

 1. Ik denk dat je uw auto snel kwijt zal zijn, ziet er nog zo goed als nieuw uit. Succes alleszins!
  Een goed weekend heb je weer achter de rug. Spijtig dat je ma nog in het ziekenhuis is maar ja, voor haar bestwil, soms duurt het wat langer.

 2. Verbroederingsbierdrinkerij…wat een mooi woord voor galgje!
  Je hebt weer een gezellig druk weekend gehad. Ik hoop dat je moeder snel terug kan naar haar eigen stulpje. Hoe goed de zorg ook zal zijn, er gaat niets boven eigen haard.
  Liefs kakel
  PS: mooie auto!

 3. “De tijd is snel gebruik hem wel”lijkt u moto wel .Hoe je dit allemaal rond krijgt ,snap ik niet altijd.Jij hebt wel altijd “echt” geleefd.Fijn te lezen dat het toch al veel beter gaat met je moetje.

 4. je wagen is inmiddels vast al weg billy zeker:-)
  zo’n goeie reclame:-)

  ik hoop dat je moeder gauw naar haar eigen plekje mag, dat komt haar levenslust wel ten goede denk ik,

  xxx

 5. Een Lancia Delta inruilen voor een Hyundai IX35 is wellicht een keuze die je met de rede in plaats van het hart maakt. De Hyandai is ongetwijfeld een stuk betrouwbaarder en efficiënter, maar de Delta is menig maal mooier. Enfin, naar mijn bescheiden mening uiteraard. Les goûts et les couleurs…

  • dat heb je goed gezien, Menck.
   Wij keken uit naar een andere wagen omdat vrouwlief voor haar rugperikelen graag een hogere wagen zou hebben.
   Onze Lancia Delta is inderdaad een bloedmooie wagen, Italiaanse klasse hé… 😉
   Jammer dat er weinig ernstige interesse voor is…

 6. FELICIDADES met de aanschaf van je nieuwe wagen, een Hyundai IX35. Ik heb met m’n lief even de beschrijving bekeken en zij (een auto is vrouwelijk “la voiture”) ziet er mooi en plezant uit. Weet zeker dat je er veel plezier van zult hebben.
  Grtz Mara

 7. Een bierproefvereniging?! Wow! Voordeel van België 😉
  Mijn voetbalclub deed het inderdaad aanzienlijk beter!
  Misschien kun je beter voor de wedstrijd (of daarna) naar de biervereniging…
  Wat jammer dat je moeder nog niet op haar vertrouwde plekje is, maar komt vast goed!
  Gewoon vertrouwen hebben! Net als in je club!

dit vind jij er van...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s