Mijn moetje

het gaat niet goed met m’n moetje.

Vorige week had ik al tijdens mijn wekelijkse bezoekje vastgesteld dat ze veel zwijgzamer was dan gewoonlijk, en ze klaagde over pijn in haar buik. Begin deze week werd ze op aanraden van de huisdokter opgenomen in de kliniek, en daar werd vastgesteld dat ze een vernauwing had van de urinewegen. Een sonde en antibiotica zou de oplossing moeten bieden, en vrijdag bleek dat tijdelijk ook wel beter.
Maar toen ik haar gisteren en vandaag ging bezoeken zat ze telkens weer ineengedoken, slaperig en zonder reactie in de zetel naast haar ziekenhuisbed. Onze zoon, schoondochter en kleinzoon herkende ze deze namiddag niet eens. Van de specialist krijgen we weinig te horen, en ik maak me dus serieus zorgen.

Ik heb dus eventjes geen zin noch tijd om veel in blogland te vertoeven, sorry!

Billy

32 gedachtes over “Mijn moetje

 1. Bespreek het eerst met de huisdokter .Misschien zijn de medicijnen wel te zwaar .Ga naar de specialist en eis uitleg en duidelijke uitleg Laat je niet in de hoek drukken.Ik wens je veel sterkte en beterschap voor je moetje

 2. Morgen is het maandag. Dan zul je de specialist vast wel even te spreken krijgen als je er om vraagt. Ik hoop voor je dat ze snel weer wat opknapt hoor. Hoe oud ze misschien ook mogen zijn, het blijft je moedertje hè? Akelig dat ze je zoon niet herkende.
  Sterkte hoor.

 3. Probeer er de moed in te houden. Verklaringen kun je afdwingen van de dokters. Zulks heb ik ook gedaan / moeten doen toen mijn moeder er al erg aan toe was.

 4. Heel begrijpelijk Billy, je hebt nu wel iets anders aan je hoofd 😦 Heel frustrerend als je niet de gewilde informatie krijgt, soms moet je bijna op je knieën moet vallen om iets te weten te komen. Sterkte!!

 5. Is ze misschien suf van de medicijnen? Ik hoop dat je een art kunt spreken die het een en ander kan uitleggen. Of neem contact op met haar huisarts. Voor je moedertje is alleen het beste goed genoeg.
  Je hoeft je niet te verontschuldigen, suffie. Het echte leven gaat altijd voor. Sterkte voor jezelf en heel veel beterschap voor je moeder!
  Liefs en een knuffel

 6. Geen of voldoende informatie krijgen is niet correct, dus ik sluit me aan bij een aantal commentaren hierboven. Probeer uitleg te krijgen want dat zijn ze je verschuldigd.
  En op zo’n momenten is bloggen wel het minst belangrijke. Veel sterkte.

 7. Dat klinkt inderdaad ernstig maat !
  Blijf zoveel mogelijk bij haar en probeer alle mogelijke informatie van de geneesheer en verpleegkundigen te bekomen.
  Sterkte voor jou en beterschap voor je moeder in ieder geval.

 8. Bah, wat naar 😦
  En vervelend ook dat je van die specialist helemaal niets wijzer wordt … slechte zaak!
  Ik hoop dat het snel weer beter gaat met je moeder, Billy. Sterkte en veel beterschap voor haar gewenst!

dit vind jij er van...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s