De laatste

vandaag ben ik écht in verlof gegaan, niettegenstaande ik officieel al op 19 december mijn laatste werkdag had. Maar ter voorbereiding van een beurs in januari smeekte mijn chef om nog enkele dagen te werken, zodat er genoeg stalen van ons nieuw product konden gemaakt worden om op die beurs met trots tentoon te stellen. En dus heb ik zowel vorige week als deze week nog op maandag en dinsdag gewerkt.

En zo is 2014 bijna ten einde. Het voelde op bloggebied geen topjaar aan, soms had ik wel het gevoel dat ik alles al gezegd en geschreven had. Maar het blijft dan ook een persoonlijk blog, en veel dingen keren nu eenmaal ook jaarlijks terug in mijn leven. Hoe mijn blogjaar er uitzag kan je zien in dit handig verslagje dat WordPress voor iedere blogger maakt:

Hier is een fragment:

In de concertzaal in het Sydney Opera House passen 2.700 mensen. Deze blog werd in 2014 ongeveer 20.000 keer bekeken. Als je blog een concert zou zijn in het Sydney Opera House, zou het ongeveer 7 uitverkochte optredens nodig hebben voordat zoveel mensen het zouden zien.

Klik hier om het complete rapport te bekijken.
Morgenavond gaan we traditioneel culinair genieten bij een stel vrienden. Op een rustige manier, een contrast met kerstavond waar het normaal veel uitbundiger aan toegaat, al was het dit jaar door omstandigheden ietsje minder.
Op Nieuwjaarsdag komen onze kinderen en kleinkinderen eten en gaan we dan in de namiddag allen samen de oma’s bezoeken.

Ik wens jullie een plezierig jaareinde toe, en voor 2015 vooral een goede gezondheid en bespaard blijven van tegenslagen!

Liefs,

Billy

24 gedachtes over “De laatste

 1. De vrees om jezelf bloggewijs te herhalen, is ook bij mij aanwezig. Misschien moet ik / moeten we het in 2015 wel eens over een gans andere boeg gooien.
  Fijne jaarovergang en een schitterend 2015 toegewenst!

 2. Toch absoluut geen slecht blogjaar? Er zouden veel mensen tekenen om zo’n cijfer te halen, waarvoor proficiat! Fijn te lezen dat je professioneel echt je draai hebt gevonden, en heel veel geluk toegewenst in 2015. Zelf stuur ik geen persoonlijke wensen naar bloggers om wat privacy te beweren, maar diegene die ze sturen worden wel fantastisch bedankt ;). Bij deze! En niet te zat vanavond 🙂

 3. wat is een goed blogjaar Billy……wat is goed!
  ik ga het eindejaar met steengrill inzetten, ik zal daarna weer alles goed mogen poetsen 😉
  * * *
  Je kunt 2015 beginnen,
  met een heel erg mooi gedicht.
  Maar het mooiste, vind ik altijd nog:
  Begin het met een blij gezicht!

 4. Heel erg bedankt voor je nieuwjaarswens via de mail. Wat heb je een mooie naam!
  En de kaart past wonderwel in je culinaire leven dat je leidt 🙂
  Ik wens je een fijne jaarwisseling en een fantastisch, mooi, gezond en liefdevol 2015! Voor jou en allen die je lief zijn.
  Liefs en een knuffel,
  Kakel

 5. Ik wens je een fijn jaar toe, met af en toe een culinaire uitspatting en een tripje links en rechts! En uiteraard ook een goeie gezondheid! Aja en af en toe een goe biertje proeven!

dit vind jij er van...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s