Anderhalve hoera!

Sinds gisteren ben ik verlost van het vervelende korstje in m’n hoofd, dat achterbleef na het hechten van de hoofdwonde die ik vorige maand opliep. Nu kan ik weer onbezorgd mijn haar laten trimmen met de tondeuse… 😉

En we hebben ook een oplossing gevonden voor ons verlichtingsprobleem. Al is het nog maar half, want bij koopcenter Molecule vonden wij een plafonnière naar onze smaak, en wilden er zelfs meteen 2 kopen om ook die boven onze eettafel te vervangen. Maar onze keuze hadden ze niet meer in voorraad, zodat we nu moeten wachten op onze bestelling. Door het storten van een voorschot kregen wij trouwens ook nog een Dolce Gusto apparaat cadeau, mooi meegenomen…

Groetjes,

Billy

 

20 gedachtes over “Anderhalve hoera!

  1. Dat wachten zou er teveel aan zijn voor mij 😉 Fijn dat jullie toch iets gevonden hebben naar smaak en prijs en dat kadootje is mooi meegenomen.

  2. Laat jij je haar trimmen? Ik doe dat meestal gewoon zelf. Lekker makkelijk. en Lekker snel. Wat een Dolce Gusto is weet ik niet.

  3. Schijnt hele lekkere koffie te zijn zei de theeleut die geen koffie lust….
    Ik wil ook een nieuwe plafonniere, nog geen mooie kunnen vinden. En fijn dat je haar weer getrimd kan worden zo vlak voor de Feestdagen.

dit vind jij er van...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s