Ingreep vrouwlief

Allereerst hartelijk dank voor alle steunbetuigingen voor vrouwlief! Het voelt zo goed om te weten dat jullie zo meeleven.

De ingreep is goed verlopen. ’s Avonds was ze wel nog heel moe, zodat ik al vroeg besloot om naar huis te rijden. Gisteren zag ze er verbazingwekkend fris uit, maar alle darmen van infusen en katheters verraadden wel dat ze nog onder medicatie lag. Toen ik vanmiddag echter bij haar toekwam, waren die al allemaal verdwenen. Enkel haar linkerbeen baart ons nog zorgen, heeft er pijn in en kan ze bijna niet tillen. Maar misschien gaat dit de volgende dagen weer zo voorbij. Een vraagje voor de dokter dus.

Dinsdag mag ze al naar huis, maar de echte revalidatie volgt natuurlijk dan thuis. Absoluut niet stilzitten, maar ook geen zware arbeid verrichten natuurlijk. Maar het licht huishoudelijk werk mag ze zeker uitvoeren, op vertraagd tempo. Al zal ze daar ook in gesteund worden door mezelf, de kinderen en haar zussen.

UPDATE MAANDAG 10 NOVEMBER:

vrouwlief mag vandaag al naar huis!
Wat haar been betreft, heeft de chirurg haar gerustgesteld. Hij heeft op haar linkerheup bot afgeschraapt, en dat kan nog weken ongemakken geven. Maar zal goed komen… 😉

Groetjes!

Billy

20 gedachtes over “Ingreep vrouwlief

  1. Gelukkig is de ingreep goed verlopen en heeft de arts jullie gerustgesteld wat betreft haar ben. Nu rustig aan revalideren. Zo te lezen heeft ze de nodige hulp maar let je goed op haar?

    groetjes Inge

  2. Fijn te horen dat je vrouwtje al thuis is maar al 5 keer geopereerd hopelijk verliest ze de moed niet maar met zo veel hulp zal ze het zeker redden.Wens haar een vlug herstel want ik weet wat rugklachten zijn..,sukkel al van in 1983 nadat men me van de baan gereden heeft.

  3. Dat is goed nieuws! Als ze geen immense pijn heeft kan ze nergens beter dan thuis herstellen. En voor u is het ook gemakkelijker, moet je niet op en af naar het ziekenhuis. Wens haar een goede beterschap, ik duim alvast voor haar.

  4. Heden ten dage moeten mensen die een operatie gehad hebben, al weer vroeg het ziekenhuis verlaten. Ik hoop dat het zal lukken om thuis te zijn Maar jij zal vast een grote steun voor haar zijn!

  5. Dat is toch fantastisch nieuws! Nou ja, niet dat ze nog lang last kan hebben van haar linkerbeen, maar wel dat alles goedkomt. En met zoveel lieve hulp moet het zeker in orde komen met haar. Niet te vlug alles zelf willen doen… Fijn dat jullie haar steun en toeverlaat zijn. Maar eigenlijk had ik niet anders van je verwacht 😉
    Liefs Kakel

dit vind jij er van...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s