Weekendverslag 18 & 19 oktober

Zaterdag profiteerden we nog eens van het uitstekende nazomerweertje om een fietstochtje te maken, in het gezelschap van onze dochter en kleinzoon Mero. We vertrokken in Ingelmunster langs de vaart Roeselare-Leie en reden een kleine 40 km langs voornamelijk glooiende, landelijke wegen in Ingelmunster, Meulebeke, Pittem en Ardooie. Ook een horecastopje (op een zonnig terras!) werd natuurlijk niet vergeten. Na de fietstocht gingen we iets eten dicht bij onze startplaats in taverne Otteca. Daarna spoedden we ons naar huis, want ’s avonds stond al onze 2e voorstelling te wachten van ons cultuurabonnement in de Schakel: “dagboek van een soigneur“. Daarin brachten klasbakken Jos Verbist (die u misschien kent van de serie “Quiz me quick”) en Lucas Van den Eynde (hoeft toch geen voorstelling meer zeker?) het verhaal van een vader, die het wielrennen de rug probeert toe te keren en de blinde nonkel, wiens liefde voor de sport alleen maar lijkt te groeien. Stuk voor stuk mensen die achterblijven na de wanhoopsdaad van hun ‘poulain’.

Zondag hadden we om 10u een evaluatievergadering over ons voorbije straatfeest. Wat uiteindelijk overliep in een lang uitgesponnen aperitiefmoment, gevolgd door een mosseldiner. Daarna naar het voetbal, waarin onze jongens een heel verdienstelijke wedstrijd speelden tegen de koploper van het klassement, maar toch met 1-3 de boot ingingen. Terwijl de mannen van onze stadsploeg in Luik een verhitte wedstrijd speelden tegen Standard Luik, die bij een 1-2 voorsprong voor de Waregemse mannen gestaakt werd door de scheidsrechter door ongeregeldheden met de Standardsupporters.
Na het voetbal brachten wij nog een bezoekje aan de kermis in de naburige wijk Molenhoek in Deerlijk, om onze kleinkinderen te verwennen.

Groetjes,

Billy

22 gedachtes over “Weekendverslag 18 & 19 oktober

  1. Den Otteca, is niet zo ver van bij ons. We gaan er ook af en toe naartoe , meestal in de zomer.Hun sangria is heel origineel gepresenteerd en lekker ook nog. Ja , dat laatste is nog het belangrijkste, nietwaar!

  2. Oh, leuk om te lezen!
    Ook ik was bij een verhitte derby dit weekend…
    Maar dan in de Nederlandse Eredivisie: Heerenveen – Cambuur.
    Heb gisteren foto’s geplaatst op mijn blog.

dit vind jij er van...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s