Weekendverslag 13 & 14 september

Zaterdagnamiddag gingen vrouwlief en ik kijken voor een nieuwe zonnebril op sterkte voor mezelf. Eerst langs geweest bij Hans Anders, maar noch het aanbod, noch de verkoopster stonden mij aan. Dus met een smoes naar buiten en nauwelijks 50m verder naar Pearle geweest. Waar ik dan wél mijn smaak vond en een model heb uitgekozen. Op het einde van deze week zou die moeten beschikbaar zijn.
Daarna hebben we nog een terrasje gedaan op de Markt.
’s Avonds naar het voetbal gekeken op tv, wat rampzalig verliep voor onze stadsploeg.

Zondagmorgen waren we om 9u afgesproken met onze beste vrienden. Samen met hun zoon, schoondochter en kleinkinderen reden we naar Berlaar. Bij mensen die zoon en schoondochter hadden leren kennen op hun vakantie, en daar in Berlaar een café open houden. En wij maakten van de gelegenheid gebruik om daar met onze beste vrienden een fietstocht te maken in de omgeving: de Diamantroute. Het was een mooie tocht langs heel wat bos en natuurgebied. Ook het grote aantal paarden in de wei viel ons op. Blijkbaar is niet alleen Waregem bekend als paardenstad… 😛
Natuurlijk hadden wij ook een horecastop, en dat bleek toevallig een zaak waar we enkele jaren geleden ook al een maaltijd hadden gehad toen we deelnamen aan Cycling Dinner vanuit Lier. De Beemden ligt heel mooi gelegen aan de rand van de Kleine Nete en aan de oevers van een prachtige vijver in natuurgebied de Kesselse Heide. We hadden er een uitstekende én ruime maaltijd.
Na onze fietstocht nog een drankje in café de Kroon, en daarna keerden we huiswaarts. Halfweg maakten we nog een ommetje in Waasmunster, naar café den Herberg. Dat staat eveneens in ons caféboek. Jammer genoeg was er teveel volk en te weinig plaats op het terrasje.
Na een afsluitend drankje op het terras van de zoon en schoondochter van onze vrienden konden we voldaan ons weekend afsluiten thuis.

Groetjes,

Billy

15 gedachtes over “Weekendverslag 13 & 14 september

 1. Toch gek dat we een smoes verzinnen om weg te geraken. Ik doe dat ook maar eigenlijk kan je ook gewoon zeggen “Sorry, ik vind deze monturen niet mooi. Bedankt voor de hulp maar ik ga ergens anders kijken.”

 2. Eigenlijk zou jij je blog moeten aanbevelen bij horeca-liefhebbers. Het misstaat zeker niet in een blad voor Bourgondische genieters die sportief zijn aangelegd. Echt Billy, het zou je recht doen!
  Liefs Kakel

 3. Hallo,
  Een tijdje geleden dat we hier nog eens kwamen lezen, doch we zijn een tijdje uit het net geweest. Zo te zien is het blog veel veranderd, in gunstige zin dan wel te verstaan. En ja, wat zou een wandeling of fietstochtje zijn zonder natje en droogje hé.

  • welkom terug, Joris! Je bent inderdaad een hele tijd weg geweest hé.
   Een stop houden is wel plezant, om van een lekker biertje te genieten. En niet zoals sommigen hier denken dat we stoppen om te drinken tot we bezopen zijn…

 4. Haha je bent in mijn geburen geweest .Ik hou, bij een wandeling ook al eens halt aan De beemden en Kessel hei bezoek ik regelmatig …het is er goed vertoeven.Volgende keer is even komen piepen in Lier.

dit vind jij er van...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s