Blaudzun – Promises of no man’s land

Alweer veel te lang geleden dat ik nog wat van mijn favoriete muziek postte, en daar wil ik met dit liedje een vervolg aan breien.

Blaudzun is de artiestennaam van Johannes Sigmond, een Nederlands singer-songwriter. Begin 2012 beleefde hij zijn definitieve doorbraak met zijn nationaal en internationaal geprezen derde album Heavy Flowers. Na Heavy Flowers (2012) dat ook in de VS werd uitgebracht, volgen twee succesvolle jaren met op voorhand volledig uitverkochte clubtournees in Nederland en België, festivals in zowel Europa als Amerika waaronder Sziget, SXSW en Pinkpop en vele prijzen zoals de 3voor12 Award 2012 voor Beste Album en een 3FM Award 2013 voor Best Alternative Act. Begin 2013 ontvangt hij een Edison voor Beste Mannelijke Artiest.

Dit “Promises Of No Man’s Land” is de titelsong van zijn nieuwste album dat in maart 2014 werd uitgebracht, en hij schreef dit nummer naar aanleiding van een vriendin die door haar partner mishandeld werd. De video geeft stof tot nadenken…

Muzikale groetjes!

Billy

Meer weten over mijn muzieksmaak: klik hier

Mijn muziekcollectie: klik hier

18 gedachtes over “Blaudzun – Promises of no man’s land

  1. Ik vrees dat ik niet echt fan van Blaudzun ben, maar dat hij een nummer voor een mishandelde vriendin heeft geschreven, siert hem!
    Leuk, je nieuwe lay-out 🙂
    Liefs Kakel

dit vind jij er van...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s