Weekendverslag 12 & 13 april

Afgelopen weekend stonden 2 jaarlijks terugkerende activiteiten op het programma.
Zaterdagavond hadden we met de zussen en nicht van vrouwlief opnieuw “komen eten“. Een van de schoonzussen had het aperitief, waarna we naar een andere schoonzus wandelden voor het voorgerecht. Dan te voet naar de nicht voor het hoofdgerecht, om tenslotte voor het dessert (en after-drinks) bij ons te belanden. Vrouwlief had voor een origineel idee gekozen: de chocoladefontein. Ze had het apparaat aangekocht, waarmee we met ons achten allerlei fruit, koekjes en cakejes konden dippen in de chocolade die in de fontein naar beneden liep. Een reuze succes!

Zondag was er de wielerwedstrijd Parijs-Roubaix, en zoals al jaren de traditie is verzamelden we ook dit jaar met 3 minibusjes van 9 personen om enkele kasseistroken in de Hel van het Noorden te gaan opzoeken waar de renners voorbijreden. Jammer genoeg lijkt het al even erg te worden als in de Ronde van Vlaanderen, en is er op sommige stroken geen doorkomen meer aan door de enorme populariteit. Maar we hebben de renners uiteindelijk toch op de voorziene 3 plaatsen kunnen bekijken. Jammer dat we (opnieuw) geen Vlaamse renner als overwinnaar konden vieren, maar met Niki Terpstra won toch een renner van een Belgische ploeg. Da’s toch ook al iets… ๐Ÿ˜‰
Na terugkomst uit de Hel, hadden we nog een bezoekje te brengen aan een jarige, en nadien konden we met een rustig tv-avondje ons weekend afsluiten.

Groetjes,

Billy

โ™ฅ

25 gedachtes over “Weekendverslag 12 & 13 april

 1. Wij hebben verleden jaar met de buren ook ‘komen eten’ gedaan. Punten geven was er niet echt bij. We hebben ontdekt dat mannen ook kunnen koken! Moeten we eens terug in gang steken, was plezant!
  Jouw weekend was wel goed gevuld moet ik zeggen.

 2. O dat lijkt me een heerlijke formule om eens van komen eten te doen! Jammer dat onze meeste vrienden niet van deze buurt zijn! En die koers, ja dat is iets waar jij je hartje opgehaald hebt hรฉ! Wij zijn naar het straattheater in Ieper gevlucht, enfin, ik gevlucht en ventje meegetrokken! ๐Ÿ˜‰

 3. Wat een leuk idee om van “gang” naar “gang” te lopen.
  Als je bij de volgende aankomt heb je al weer trek ๐Ÿ˜‰
  Wij Ollanders zijn maar wat trots op Niki Terpstra!

 4. zondag heb ik na mijn werk samen met de zoon ook nog eens naar de koers gekeken, amai tom boonen, ik had er compassie mee….
  volgens mij gaat je chocoladefontein nog dikwijls gebruikt worden ๐Ÿ˜‰

 5. Lekker gevuld w-end Billy. Daar zijn het tenslotte vrije dagen voor.Die wielerrondes gaan hier ook weer losbarsten. Helaas. Er is dna hier in de polder geen doorkomen aan om thuis te geraken.

 6. Goed initiatief van dat “komen eten”. Het is zo eens iets anders dan een hele avond met de benen onder dezelfde tafel te zitten.

dit vind jij er van...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s