Weekendverslag 22 & 23 maart

Zaterdag hebben we wat tv-programma’s bekeken die nog op de digicorder stonden. Afleveringen van Volt, en van de razend spannende Noorse misdaadserie Varg Veum.
’s Avonds de bekerfinale gevolgd op tv, jammer genoeg had onze stadsploeg niet de verdiende meeval die Lokeren wel had!

Zondagmorgen vroeg uit de veren, om in Ingooigem de Streuvelsrally te fietsen. Ik koos voor de 80km, een parcours langs één van mijn favoriete streken, de Pays des Collines. Tegen thuiskomst had ik zo’n 96km op de teller. Niet helemaal naar tevredenheid, het klimwerk ging niet naar behoren, maar daar zat het koude weer misschien wel voor iets tussen.
In de namiddag naar het voetbal geweest, waar ook onze jongens met 0-1 de boot in gingen tegen één van de topploegen van de reeks.
Daarna zijn we bij schoonzus beland, en daar zijn we wat blijven “plakken”. Komt bijna nooit goed als we daar zijn…

Groetjes,

Billy

19 gedachtes over “Weekendverslag 22 & 23 maart

  1. Milaan – San’Remo niet gekeken dan? Daar was het ook koud en nat en véél meer kilometers. Maar dat zijn dan ook beroeps en die worden er dik voor betaald.

  2. Varg Veum is een van die skandinavische topseries waarvan we zowel de 1ste als de 2de reeks op dvd hebben. Zo maken ze ze toch niet bij ons.
    Weer een goed gevuld weekend, Bily !

  3. De link van Varg Veum werkt niet 😉 Het waren toch de herhalingen van de eerste reeks….hoop ik, anders heb ik verdorie het vervolg daarop gemist 😦

  4. Mooie omgeving om een stukje te fietsen daar Billy. Ik heb het dit weekend gehouden bij het kijken naar de profs die MIlaan-San Remo voor de wielen kregen.

dit vind jij er van...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s