Obama in tha house!

Groot nieuws voor onze stad, president Obama komt ons een flitsbezoekje brengen!

Volgende week woensdag brengt hij een bezoek aan de Amerikaanse militaire begraafplaats Flanders Field. Dit is de enige begraafplaats van Amerikaanse soldaten uit de Eerste Wereldoorlog.


Dit bezoek zal gepaard gaan met ongeziene veiligheidsmaatregelen, wat je ook wel kan verwachten van zo’n hoge piet op bezoek. De wijde omgeving van de begraafplaats wordt zowat hermetisch afgesloten, en toeschouwers zullen niet welkom zijn. Dat is momenteel wel even anders, want de begraafplaats krijgt de laatste dagen heel wat bezoekers over de vloer, ongetwijfeld gelokt door het nieuws dat Obama er ook naartoe gaat.
Op diezelfde dag als Obama’s bezoek wordt ook de wielerwedstrijd Dwars door Vlaanderen gereden, een koers die aankomt in Waregem. Flanders Field ligt op het parcours van die wedstrijd, en normaal gezien zal president Obama en zijn gevolg al verdwenen zijn voordat de renners er voorbijkomen, maar toch heeft de organisatie een alternatief parcours uitgestippeld voor het geval dat. Het wordt dus druk in onze stad.

En dan hebben we zaterdag nog de bekerfinale die gespeeld wordt door onze stadsploeg SV Zulte Waregem tegen Lokeren op de Heizel. Die avond blijft het wellicht heel stilletjes in onze stad, want er zijn al 15000 tickets verkocht door Waregemse supporters.

Onze stad herleeft dus… πŸ˜‰

Groetjes,

Billy

β™₯

29 gedachtes over “Obama in tha house!

 1. Vanwege de nucleaire top in Den Haag zijn alle kopstukken uit de wereld volgende week hier in de buurt. Je wilt niet weten wat er allemaal bij komt kijken qua veiligheid. Obama slaapt op een marineschip voor de kust. De rest zit in hotels in Noordwijk.
  Wij kunnen geen kant op de komende dagen, de meeste wegen zijn afgesloten, afweergeschut bij het strand enz enz.
  Ik zal blij zijn als het achter de rug is haha. Alles weer normaal.

 2. Hier in Nederland moet de belastingbetaler een ongekend bedrag ophoesten omdat die pief hier samen met andere ‘kopstukken’ komt deelnemen aan de top. Complete waanzin.

 3. De bekerfinale,………:-), Chattheo was er ook al over bezig, maar die mag braaf frans studeren dit weekend πŸ™‚

 4. Obama in your town.. Nice Billy. Ik zou toch proberen zo dicht mogelijk te komen als ik jou was. Een tweede kans ga je niet meer krijgen πŸ™‚

  • Erg dicht kan je niet geraken, al ligt het restaurant van mijn schoonzus haar vriend wel in de “rode zone”
   Maar Obama zal sowieso niemand te zien krijgen

 5. Waregem zal wereldbekendheid krijgen πŸ˜‰ Spijtig dat het ‘gewone’ volk hem niet te zien zal krijgen….voor een keer dat zo’n kans zich voordoet 😦

 6. Doe mij maar die Dwars Door Vlaanderen en laat Obama maar thuis. Daar heeft-ie genoeg werk aan de winkel πŸ˜‰
  Fijn weekend, Billy!
  liefs Kakel

 7. Obama komt maandag bij ons in Amsterdam. Ben ik even blij dat ik maandag vrij ben en niet naar Amsterdam hoef… Chaos, chaos belooft het te worden. Hoop dat ik dinsdag weer overal terecht kan daar.

 8. Ah, dus zowel Waregem als Den Haag worden vereert met een bezoek van de wereldleider, en zoete lieve Gerritje zal dit allemaal niet betalen … wat een geld en wat een toestanden. Hopelijk gaat alles zonder kleerscheuren verlopen. Maarrrrr ik kan me voorstellen dat je trots bent op jouw stad, Billy πŸ˜€

dit vind jij er van...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s