Weekendverslag 15 & 16 februari

Zaterdagnamiddag brachten wij een bezoekje aan mijn suikernonkel. Om te Nieuwjaren. Een jaarlijks terugkerende gewoonte, en die hadden we nog niet eerder kunnen doen omdat mijn tante enkele weken terug haar arm gebroken had, en ze liever geen bezoek hadden dan.

’s Avonds gingen we met vrienden naar Freek de Jonge kijken in de Schakel. Ik had er eerlijk gezegd vooraf geen al te groot vertrouwen in, maar achteraf was ik heel tevreden over de voorstelling. Veel gelachen met de soms wel bijtende humor van Freek, en ook een kippenvelmoment gehad toen hij het had over zijn ouwe collega Bram Vermeulen (vroeger samen in Neerlands Hoop) en dan een liedje van hem bracht.

Zondagmorgen eerst m’n gebruikelijke zwemuurtje en bezoekje aan mijn moeder. Tegen de middag gingen wij onze vrienden oppikken om samen te gaan eten. Rond deze tijd kan je niet om de Valentijnmenu’s heen, en die hadden wij dan ook in restaurant de Dobbel Rose. De vrouw des huizes, afkomstig uit Australië, bediende ons heel vriendelijk, en het eten was uitstekend en overvloedig. Heerlijk genoten dus!
Daarna bij onze vrienden nog een namiddagje gekaart, en zo het weekend weer uitgewuifd.

Groetjes,

Billy

23 gedachtes over “Weekendverslag 15 & 16 februari

  1. Freek tiens.. Doet die Vlaanderen nu ook al aan ? Ik zou er niet meteen voor kiezen maar soms moet je je laten verrassen. Mooi dat hij hommage brengt aan Bram want ze waren niet altijd de beste vrienden vroeger.

  2. Bram Vermeulen zegt mij iets…Freek de Jonge niet. Maar blijkbaar is dat geen groot gemis zo te lezen bij de reacties 🙂
    Dat ziet er een heel gezellig restaurant uit en als bovendien het eten ook lekker is, wat moet een mens meer 😉

  3. De eerste zin vind ik helemaal geweldig! En de benaming ‘suikernonkel’ helemaal. Je wenst toch iedereen een suikernonkel? De hele eerste alinea vind ik gewoon poëtisch, als het begin van een boek..:-)
    Vroeger ging ik nog wel naar Freek ook toen hij nog met Bram was. Hij heeft ook een mooi boek geschreven, Zaans Veem, maar ik vind hem de laatste tijd wat ‘zuur’.

  4. Mij zegt zo’n optreden ook niks, maar al de rest zou ik super vinden, dat kaarten is geleden van mijn studententijd,……..:-)

dit vind jij er van...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s