Mooi weer vandaag

… en dat was meteen het sein om mijn racefiets voor de eerste keer van stal te halen! Stukken eerder dan de voorbije jaren, en daar ben ik wel blij om. Want met de conditie is het helemaal niet goed gesteld, en hoe eerder ik weer aan sporten toe kom, hoe beter.

Want ik wil toch graag in juni klaar zijn om mijn sportieve doelstelling van het jaar te halen… ๐Ÿ˜‰

Fijn weekend!

Billy

โ™ฅ

25 gedachtes over “Mooi weer vandaag

  1. Tof om zo’n doelstelling te hebben. Voor mij ligt in juni mijn doelstelling op een loopwedstrijd. Want op onze leeftijd moeten we zo’n doelen stellen, anders gaat het bergaf.

  2. Hallo,
    Gisteren zijn we ook opnieuw begonnen aan een wandelseizoen, teneinde de conditie een beetje op te bouwen. Wat je doelstelling betreft, je koos zeker niet voor de minste. Alvast veel succes met de voorbereiding en de uiteindelijke uitvoering.

  3. Mooie doelstelling. Goed dat je van het mooie weer kon gebruik maken om je racefiets van stal te halen. Momenteel zal je hem op de rollen moeten zetten om aan je conditie te werken ๐Ÿ˜‰

  4. Nog even flink trainen Billy, want hoeveel km is dat ook al weer? Zo’n 230 geloof ik? Succes met de voorbereidingen en ik wens je daarbij heel veel mooi weer (dan hebben wij dat waarschijnlijk ook haha ๐Ÿ˜‰ )

  5. Ja dit weer nodigt ook niet uit tot fietsen. Ik hou het maar bij lange wandelingen met de hond. ๐Ÿ˜‰ Wat wel opvalt is dat op een mooie dag zoals gisteren je ineens weer heel veel mensen ziet lopen, fietsen en wat al niet meer. Het mooie weer is toch aanstekelijk.

dit vind jij er van...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s