Kerstverlof

Sinds dinsdag 16u30 ben ik in kerstverlof. Erg vroeg dit jaar, maar dat was bij mijn nieuwe werkgever al zo geregeld. Dat ik voor zo’n lang verlof enkele vakantiedagen tekort kwam, die hierdoor als “toegestane afwezigheid” (onbezoldigd) staan ingeschreven, kan de pret niet drukken.

Van dit lange verlof maak ik nu gebruik om onze vernieuwde keuken van een ander laagje verf te voorzien, want het gezellig warme okerkleur van de muren past nu helemaal niet meer bij het lichtgrijze kleurtje van onze nieuwe keuken. Zodat we beslisten om de muren in een iets donkerder grijs te verven.
Na Kerstmis kunnen we dan onze sierpanelen afhalen die de betegeling vervangen, en na het plaatsen van die panelen is onze keuken zo goed als af. Dan kan er wel een fotootje van gepubliceerd worden… 😉

Groetjes!

Billy

23 gedachtes over “Kerstverlof

  1. Heel benieuwd naar het resultaat 😉 Mijn buren hebben hun keukentegeltjes vervangen door ‘gevlamd’ spiegelglas. Tegels zijn precies uit de mode aan het gaan.

  2. Hallo,
    Oei in vakantie en dag nog de handen uit de mouwen moeten steken. Tja, als je natuurlijk de keuken tegen Kerstmis klaar wil hebben, dan is er nog wat werk aan de winkel. Geniet alvast van deze vroegtijdige vakantie.

  3. Mazzelaar dat je zo’n lange periode vrij bent. Dat had ik nooit toen ik nog werkte in de gezondheidszorg. Nu ik met pré-pensioen altijd vrij, lees vrijheid i.p.v. bij jou vrije tijd. Ik ben benieuwd, plaats een foto aub.
    Grtz Mara

dit vind jij er van...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s