Ziek

Het zat er op mijn verjaardag vorige zaterdag al aan te komen: die vervelende kriebel in de keel die maakte dat ik die dag ook minder zin had om te eten, en ook heel wat minder zin had in biertjes die ik anders op zo’n dag rijkelijk achterover sla.

Nu we enkele dagen later zijn, heeft de keelpijn gezelschap gekregen van ontzettend veel snot (en ik ben niet eens een snotneus meer!) en hoest ik bijna mijn longen uit mijn lijf.

Ondanks de pijnstillers, het spuiten met keelspray en het nemen van hoestsiroop, blijkt er nog maar weinig beterschap te melden. Even overwoog ik om vandaag maar eens de dokter op te zoeken, maar ik ga het nog een dagje proberen uit te houden. In elk geval hoop ik dat het snel betert, want op deze manier is het helemaal niet plezant…

Groetjes,

Billy

♥

Advertenties

25 gedachtes over “Ziek

  1. Het lijkt wel of niemand hieraan ontkomt. Ik heb mijn portie een maand geleden al gehad. Uitrusten en een hete grog (citroensap met kokend water en suiker en een scheutje alcohol) drinken doen wonderen. Ik wens je beterschap Billy!

  2. Hallo,
    Oei, dat is natuurlijk minder goed nieuws. Toch beter niet te lang wachten alvorens een dokter te raadplegen, het kon wel eens erger worden. In ieder geval veel beterschap en laat je maar eens verwennen.

dit vind jij er van...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s