Keuken – de volgende aflevering

Vandaag werd een nieuw hoofdstuk geschreven in onze keukenaflevering. Iets na de middag kwam hier een vrachtwagen toe, waaruit 2 mannen onze (verpakte) keuken haalden en die netjes in onze garage stalden.

Maandag gaat onze oude keuken eruit en donderdag komen dan vaklui om de nieuwe te installeren. Het wordt vast wennen, want er zit (eindelijk) een vaatwasser in, en wij behoorden nog tot die enkelingen die de vaat nog steeds met de hand deden…

Maar nog eventjes geduld oefenen dus!

Groetjes,

Billy

23 gedachtes over “Keuken – de volgende aflevering

 1. ach billy, vanaf nu gaat er ook een stukje gezelligheid weg, want samen de vaat doen is leuk, maar nu krijg je ook wat meer tijd om te blijven zitten en gezellig samen te babbelen:-)
  dus je tijd is hetzelfde, vul hem alleen anders in:-)
  xxx

 2. Een vaatwasser is één van de weinige ‘luxeartikelen’ die ik nooit gewild heb en dus ook niet mis. Maar naar het schijnt, eens je er ene hebt ga je nooit meer zonder kunnen 🙂 Succes met de nieuwe keuken!

 3. Hè heerlijk, zo’n nieuwe, frisse keuken. En een vaatwasser went heel gauw. Alleen, bij ons ontstaat er iedere keer discussie over wie dat ding in en uit moet pakken, ook gezellig haha! Succes d’r mee!

 4. Hallo,
  Hier gebeurt het wassen van de vaat nog altijd semi-automatisch, het is te zeggen; maatje wast af en ondergetekende droogt af. Je ziet dat er dus nog wel wat enkelingen zijn die alles handmatig doen.

 5. Ik ben verslaafd aan onze vaatwas, wil dat niet meer missen.Veel plezier met jullie nieuwe keuken, ooit wil ik hier ook een nieuwe, maar dan moet er een muurtje weggekapt worden en zo, dat zal nog niet voor de eerste vijf jaar zijn vrees ik.

  • van die friet maken wij zoals ik hierboven al schreef maar maximum 3 keer per jaar gebruik, chinees is niet aan mij besteed!
   Voor de verschillende bieren, witte wijn en cava hebben wij een afzonderlijke koelkast die in onze berging staat.

dit vind jij er van...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s