Gabriel Rios – Gold

Na de drukke tijden is het tijd voor ontspanning, en hoe kan je dat beter doen dan met een lekker stukje muziek?

Gabriel Rios is een Puerto Ricaans zanger die na zijn studies een hele tijd in ons land woonde (Gent). De laatste 3 jaar heeft hij zich teruggetrokken op een appartementje in New York om inspiratie op te doen voor nieuw werk. Dit “Gold” is de eerste van 12 nieuwe singles die hij het komende jaar elke maand wil uitbrengen. En deze single werd meteen heel enthousiast onthaald, en ook ik was er meteen wild van. Al is “wild” niet het passende woord, want “Gold” is een heel intiem en zacht nummer. Prachtig!

Muzikale groetjes!

Billy

Meer weten over mijn muzieksmaak: klik hier
Mijn muziekcollectie: klik hier

 

23 gedachtes over “Gabriel Rios – Gold

  1. Hallo,
    Inderdaad, mooie muziek, knappe stem en fijn om naar te luisteren. Fel contrast met heel wat geschreeuw van tegenwoordig. Muziek is toch eigenlijk iets om bij te relaxen, sommigen hebben daar natuurlijk een andere mening over, en terecht.

  2. Ik zag hem 1 keer live …. hij kan een feestje bouwen. En tegelijk heel intieme nummers brengen. Knappe meneer. (En dan heb ik het niet alleen over zijn uiterlijk 🙂 )

  3. Zo anders dan je normale muzieksmaak Billy, echt heel mooi.
    Een bijzondere mooie stem en geweldige begeleiding van de cello’s. En NEE, dit nummer hoort niet thuis op Sky radio Lovesongs! Daarvoor is het een veel te bijzonder nummer.

    • mijn “normale” muzieksmaak, Desire? Die is erg ruim hoor. Je moet beslist eens de categorie “mijn muziek” aanklikken en mijn muzieksmaak beluisteren. Er zitten wel meerdere dergelijke songs in… 😉

dit vind jij er van...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s