Hier zijn we weer!

Het duurde wat langer dan voorzien, maar nu heb ik eindelijk weer wat tijd om hier wat neer te pennen.

Het was een drukke week:

  • maandag verder de kamer geverfd
  • dinsdag ging ik bij mijn nieuwe werkgever mijn contract tekenen en nog wat praktische zaken regelen.
  • woensdag verder geverfd, en een bezoekje gebracht aan onze beste vrienden. Vriendin had maandag haar laatste chemokuur gekregen, en we wilden dat vieren met een boeketje bloemen.
  • donderdag de kamer afgewerkt. Omstreeks 18u een bezoekje gebracht aan mijn broer, waar zijn dochter (mijn petekind) die in Barcelona werkt en woont de familie wou trakteren op een hapje en drankje. Wij konden helaas niet blijven, want tegen 19u werden we in een feestzaal verwacht waar schoonbroer een feestmaal gaf voor familie en vrienden ter gelegenheid van zijn 60e verjaardag.
  • vrijdagmorgen ondanks het late uur van thuiskomst (3u) nog redelijk vroeg opgestaan, en na het ontbijt samen met onze dochter onze overleden familieleden herdacht tijdens een rondje kerkhoven. ’s Middags kwamen onze kids en kleinkids eten, en in de namiddag gingen we om het dipje te verwerken een wandeling maken in de omgeving. Om dan langs vrienden langs te gaan voor een drankje.

En zo werd het alweer weekend, al begon het mijne al donderdag… 😉

Groetjes,

Billy

20 gedachtes over “Hier zijn we weer!

  1. Hallo,
    Uiteindelijk is het dan toch gelukt om het geheel af te werken. Zo te zien waren het drukke dagen, maar belangrijk wel, je hebt een contract op zak en in deze moeilijke tijden is dat wel van belang. Dus even nagenieten met een hapje en een drankje, moet kunnen hé.

  2. Weet je wat Billy elke keer als ik hier kom lezen denk ik, OMG, mijn leven gaat dus echt niet rustiger worden,……..:-)

dit vind jij er van...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s