Weekendverslag 21 & 22 september

Zaterdagnamiddag heb ik me écht uitgeleefd! Vrouwlief en ik reden toen met de wagen en de fietsen achterop richting Westhoek, waar we in Mesen – het kleinste stadje van België – de Westvlaamse bergenroute startten. In de heuvelachtige streek rond Kemmel en Rode berg kon ik mijn hartje ophalen aan de mooie vergezichten en de rust die de streek uitstraalt. Met een terrasje in Wijtschate als tussenstop heb ik écht genoten van onze tocht. Na 50 km bereikten we opnieuw onze startplaats op de markt in Mesen. Heerlijk!
’s Avonds waren we uitgenodigd door onze dochter om daar iets te gaan drinken op hun verhuis.

Zondag ben ik weer eens gaan zwemmen, en tegen de middag had onze dochter ons uitgenodigd om daar te eten samen met de beide oma’s. Ze bereidde een heerlijke rosbief, en ook de oma’s genoten van de maaltijd. Na de koffie werden de oma’s teruggebracht naar hun respectievelijk rustoord, en was het voor ons tijd om naar het voetbal te gaan kijken van onze favoriete ploeg.  Jammer genoeg werd de wedstrijd (alweer) verloren, en konden we ons beginnen zorgen te maken over het nog prille seizoen. Hopelijk kunnen ze 2 degradaties na elkaar vermijden…
Na het voetbal zijn we nog naar vrienden geweest waarvan het mannelijk deel gisteren verjaarde. Met een hapje en een drankje, en een partijtje kaart spelen werd dit op de gebruikelijke manier gevierd.
En ’s avonds kwamen dochter en schoonzoon bij ons kijken naar de voetbalwedstrijd Zulte Waregem – Oud Heverlee Leuven, waar onze stadsploeg het na een aantrekkelijke wedstrijd haalde met 4 – 2!

En dat was meteen een afsluiter van ons weekend…

Groetjes,

Billy

19 gedachtes over “Weekendverslag 21 & 22 september

  1. Hallo,
    Mesen kennen we reeds van een heerlijke wandeltocht. Inderdaad, mooie rustige omgeving met schitterende vergezichten. Bovendien hier en daar een beetje geschiedenis. De ‘Grooten Oorlog’ is daar immers nooit ver weg. Zo te zien werd het weekend alweer een smulfestijn, tja genieten van het leven, zoveel is zeker.

dit vind jij er van...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s