Verlengd weekend

Gisteren kreeg ik in de vooravond telefoon van op het werk, dat er (opnieuw!) een defect was aan onze machine, waardoor er niet kon gewerkt worden. Een motor heeft het begeven, en is intussen binnen voor revisie. Die komt pas morgen weer terug, zodat mijn weekend (ongewild maar niet tegen mijn zin) met twee dagen verlengd werd.

Intussen zitten wij vol spanning te wachten op de geboorte van ons tweede kleinkind. Normaal komt aan dat wachten morgen of ten laatste donderdag een einde, want schoondochter moet morgen binnen op controle en dan zal de bevalling wellicht ook ingezet worden.

Liefs,

Billy

16 gedachtes over “Verlengd weekend

  1. Dat komt even mooi uit. Heb je niet per ongeluk de boel een beetje de gesaboteerd? Alleszins fijne vooruitzichten. Geniet ervan! (maar dat hoef ik hier niet te schrijven eigenlijk)

  2. Hallo Billy,
    Eigenlijk is dat tweemaal goed nieuws. Een extra lang weekend en bovendien een kleinzoon of -dochter op komst. Nu kan de zomer pas echt goed op gang komen nietwaar. Hopelijk verloopt de bevalling zonder problemen en kunnen jullie met een gerust gemoed uitkijken naar de geboorte. Alvast op voorhand gefeliciteerd.

dit vind jij er van...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s