Weekendverslag 1 & 2 juni

Zaterdag zijn we in de namiddag naar Wenduine aan zee geweest. Daar was nl. een bierfestival gepland, en wij hadden er afgesproken met schoonbroer en zijn vriendin. Er was een mooie keuze aan biertjes voorhanden, waar we er toch enkele van geproefd hebben. Jammer genoeg viel het weer erg tegen, er stond een strakke wind die het ijzig koud maakte. Daarom besloten we maar om de plaatselijke horeca te steunen en binnen te vluchten…

Zondagmorgen heb ik een ritje gedaan met de racefiets. En daarna de barbecue aangestoken. Want zondag waren we nl. precies 29 jaar gehuwd (voor de kerk), en we verwachtten onze kids en onze beste vrienden tegen de middag. Samen een aantal hapjes gegeten en daarna nog de buikjes gevuld met allerlei barbecuespecialiteiten. Vanzelfsprekend begeleid van het nodige vocht, want het weertje was beduidend beter dan de dag voordien. En zo werd het een aangename dag.

Weer een bourgondisch weekendje beleefd dus… 😉

Nu heb ik eindelijk wat tijd om het grote aantal logs die intussen verschenen te gaan lezen en al dan niet van commentaar te voorzien.

Groetjes!

Billy

Advertenties

22 gedachtes over “Weekendverslag 1 & 2 juni

 1. Hallo Billy,
  Dat leek inderdaad een Bourgondisch weekend dat jullie hebben beleefd. Biertjes proeven, lekker smullen van de barbecue, de lokale horeca voorzien van een beetje euros, het leven kan inderdaad mooi zijn. Natuurlijk, de huwelijksverjaardag mocht op een passende wijze gevierd worden en dat hebben jullie blijkbaar gedaan.

 2. Gefeliciteerd met jullie huwelijksverjaardag!!
  Het verschil van weer zaterdag en zondag was enorm maar eigenlijk kwam het goed uit voor jullie. De horeca aan zee zal jullie dankbaar zijn en de BBQ is niet in het water gevallen 🙂

 3. Als het zulk fris weer is, kun je beter aan de Jägermeister gaan, wordt je lekker snel warm van 😉
  Maar natuurlijk nog gefeliciteerd met jullie 29-jarig huwelijk! Uiteraard moet dat gevierd worden! Op naar de 30 jaar Billy!

 4. Hallo Billy,
  Als we de voorspellingen mogen geloven wordt het komende weekend prachtig. We zullen dus zeker en vast de buitenlucht moeten opzoeken. Wellicht wordt het aan de terrasjes aanschuiven, maar geduld wordt zeker beloond.

 5. Ah ook hiervoor dikke proficiat hoor! Amai ’t was weer een feestweek(end) te huize Billy! Wat beter dan te vieren met een bbq en een biertje (of 2, 3, 4…) 😉

dit vind jij er van...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s