Mijn kleine broertje…

…wordt vandaag 50 jaar! En daarom dacht ik dat het geen slecht idee zou zijn als ik vandaag een dagje verlof opnam. Vanavond hoef ik dus de nachtshift niet in, maar gaan we in de plaats daarvan een glas drinken bij m’n broer thuis (zal wel uitlopen tot méérdere glazen denk ik… 😉 )

Groetjes!

Billy

 

26 gedachtes over “Mijn kleine broertje…

 1. Hallo Billy,
  Van harte gefeliciteerd met de jarige. Waarschijnlijk zal er wel meer dan één glaasje worden gedronken om deze dag te vieren. Hier moeten we nog even wachten tot zondag om kaarsjes uit te blazen. Zo zie je maar hoe snel de dagen, weken en jaren verstrijken. Een fijne avond gewenst.

 2. Gefeliciteerd met je kleine broertje! Mijn kleine broertje is pas 46 geworden dus dat schiet ook al op (hij is de jongste thuis…) Goed idee om vrij te nemen. Veel plezier!

 3. Als hij je kleine broertje is ga ik ervan uit dat jij ouder bent,…….50, is gelukkig voor mezelf nog ver weg,…en dat mag nog even blijven,…..ben zelfs nog niet klaar om op tram 4 te stappen, laat staan tram 5,….fijn weekend!!

 4. Hallo Billy,
  Bedankt voor de fijne verjaardagswensen en uiteraard eveneens gefeliciteerd morgen met de verjaardag van jullie huwelijk. Zo hebben we toch tenminste een datum gemeen om eens te vieren. Maak er ook maar een fijne dag van. Trouwens vandaag een Westmalle Dubbel gedronken in café Trappisten, als bierkenner is je dat zeer zeker bekend.

 5. te laat maar nog gefeliciteerd met ‘je kleine’ broertje.
  Hoop dat het een mooie avond was voor jullie beiden…

  groeten Inge

dit vind jij er van...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s