1 mei

Het schilderwerk bij zoon en schoondochter zit er op.

Gisteren was zoon jarig (27 j al!), maar een feestelijke dag werd het niet echt. Want ze hadden beslist om net die dag te verhuizen. In de voormiddag had hij zijn schoonfamilie opgetrommeld om te helpen, terwijl ik nog in bed lag na mijn nachtwerk en dus nog geen hulp kon bieden. Tegen de middag ben ik dan een kijkje gaan nemen en bleek alles al verhuisd. Hun nieuwe huis ligt amper 150 m van hun oude verwijderd, en dat bevorderde natuurlijk de snelheid van werken.Β Β Ik heb nog wat likjes verf gesmeerd om het schilderwerk af te werken, en daarna nog geholpen om verlichting, spiegels en kaders op te hangen. Daarna was het maar beter om naar huis te gaan, want de hectische dag had veel van hun energie gevraagd en ze konden dan ook wat rust gebruiken…

Groetjes,

Billy

β™₯

Advertenties

25 gedachtes over “1 mei

 1. Vele handen maken werk lichter en alle kleine beetjes helpen Billy,
  dus hoe weinig ook de zoon zal er wel wat aan gehad hebben.
  Ik feliciteer hem ook nog zij het wat laat, maar niet minder welgemeend he.
  Liefs β™₯

 2. Hallo Billy,
  Ja verhuizen is altijd hard werken en vooral een race tegen de tijd. Gelukkig dienden ze niet ver uit te wijken, wat natuurlijk het werk een stuk aangenamer heeft gemaakt. Bovendien blijven ze in hun vertrouwde buurt wonen en dat scheelt aardig wat. Trouwens er komt nog wel een moment om de verjaardag op een gepaste manier te vieren.

 3. Verhuizen op je verjaardag is ook eens iets anders he. Ik denk toch niet dat je dat vaak opnieuw zal doen πŸ˜‰

 4. Hallo Billy,
  Waarschijnlijk geprofiteerd van het mooie weer, om de gezonde buitenlucht op te snuiven. Nu de schilderwerken achter de rug zijn, wellicht tijd om even de fiets te nemen en een toertje te maken. Niets aangenamer dan lekker fietsen in de zon. Alhoewel, in dit land moet je het ook wel vaak doen zonder…

 5. Nou ja, weer eens wat anders, je verjaardag zo vieren. In zulke tijden leer je elkaar wel goed kennen πŸ˜‰
  Wel taart gegeten?
  OT: krijgen jullie nog wat (giftige lucht) mee van het rampzalige treinongeluk in Wetteren? Dat ligt toch op zo’n 45 km afstand van waar jij woont?

 6. Dus jij bent de schilder van het gezelschap. Misschien zou je eens een paar tips aan minkukels als Plato kunnen geven hoe ze nou precies een deur die al zeker zeven lagen er op heeft zitten, op een behoorlijke manier van verf voorzien. Dat soort tips zou ik met graagte lezen want ik heb er altijd problemen mee.

dit vind jij er van...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s