Eénmaal, andermaal…verkocht!

Sinds dochterlief en schoonzoon wisten dat ze het huis van mijn schoonmoeder konden kopen aan de condities die zij aan de familie deden, maakten ze er werk van om hun huidige huis te koop te stellen. Dat deden ze via een notaris, en vorige week maandag hing ook een bordje “Huis te koop” aan hun woning. Vorige week donderdag al kregen ze via de notaris 3 geïnteresseerde koppeltjes over de vloer die eens een kijkje kwamen nemen.
Deze week kwam al één van die stellen terug, en na het huis nog eens grondig bekeken te hebben, hapten zij toe. In amper anderhalve week tijd dus hebben ze hun huis kunnen verkopen. Nog enkel de papierwinkel in orde brengen, en dan kunnen ze zich volop concentreren op de plannen die ze hebben met schoonmoeders huis.

Van snelheid gesproken…!

Groetjes,

Billy

Advertenties

24 gedachtes over “Eénmaal, andermaal…verkocht!

  1. Hallo Billy,
    Dat is nu eens goed nieuws. Hoe vlugger de verkoop rond is, des te sneller kunnen ze hun andere plannen waarmaken. Je moet inderdaad een beetje geluk hebben bij dat soort aanbiedingen. Natuurlijk, hoe beter de staat van het gebouw, des te sneller dat kandidaat kopers toehappen. Je kan er alvast even een toast op uitbrengen.

  2. Bekeken in een poep en een scheet, dat is supersnel. En heel bijzonder in deze tijden …
    Mooi, dan kunnen ze nu weer toekomstplannen maken voor hun nieuwe woning. En paps gaat helpen klussen? 😉

  3. Het moet hen zeker in de staat dat het zich bevind enorm hebben aangesproken. Gelukkig hoeft het niet voor langere tijd leeg te staan. Succes met de verdere verloop van zaken. ♥

  4. Soms gaat het heel snel , ik had de pancarte van ons ouderlijk huis nog maar juist opgehangen aan het venster ! Er werd op de deur gebeld , ee, man zei me zo snel mogelijk het bord van het venster weg te nemen , hij moest en zou het huis hebben ! Inderdaad soms kan het heel snel gaan ! 🙂 Voor mijn dochter waren we juist te laat! (File)

dit vind jij er van...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s