Weekendverslag 20 & 21 april

Afgelopen weekend had ik een verlengd weekend. Want vrijdag had ik vakantie opgenomen om ’s avonds naar het eerste luik van een bierproeverij van tripels te gaan. Meer bepaald tripels van erkende abdijbieren. We kregen 8 exemplaren te proeven, blind natuurlijk, bekende en minder bekende. Uiteindelijk bleek de Tongerlo Prior het meest in de smaak te vallen van het aanwezige publiek. Binnen 2 weken krijgen we het tweede luik van deze proeverij, en dan worden er nog 6 andere geproefd, samen met het winnende bier van afgelopen vrijdag.

Zaterdagmorgen ging ik weer verder met het schilderwerk bij onze zoon.
In de namiddag hebben we een bezoekje gebracht aan mijn moeder in het rustoord.
’s Avonds was er een vergadering met buren, om ons straatfeest verder voor te bereiden, nadat we eerst naar een wijnproeverij waren geweest van een wijnhandel in de buurt. We willen nl. bij hem wijn halen voor ons straatfeest, en onze aanwezigheid was ook bedoeld om ons gezicht ’s te tonen in de hoop van goeie condities af te dwingen als we onze wijn gaan bestellen.

Zondagmorgen eerst een uurtje gaan zwemmen. ’s Middags dan samen gegeten met onze dochter en schoonzoon. Om daarna samen met een stel vrienden met de fiets naar Petegem te rijden, waar m’n schoonmoeder in het rustoord verblijft. Het was heerlijk fietsen, en mede door het pittige parcours hadden we het al snel meer dan warm genoeg. Na het rustoordbezoekje fietsten we dan via een andere weg huiswaarts, waarbij we in Nokere een tussenstopje hielden op een zonnig terrasje. Daarna nog wat nagenoten op ons terras thuis. En ’s avonds gingen we bij mijn schoonbroer naar het voetbal kijken op tv. Onze stadsploeg nam het daarin op tegen het gereputeerde Anderlecht, en wonnen warempel hun wedstrijd zodat ze op kop komen van het klassement. Een puike prestatie!

Groetjes,

Billy

β™₯

Advertenties

26 gedachtes over “Weekendverslag 20 & 21 april

 1. Hallo Billy,
  Je kan moeilijk ontkennen dat Franky Dury nu een gelukkig man is, sedert ze Anderlecht de das omdeden. Toen we vroeger op hetzelfde verdiep werkzaam waren, konden we hem op maandagochtend wel eens anders zien verschijnen. Nu ja, blijkbaar heeft hij beter zijn draai gevonden in het voetbal. Blijkbaar hebben de trippels voldaan aan de verwachting. Eigenlijk, met de zon van de afgelopen dagen een logische gevolgtrekking.

 2. wat een gevuld weekend heb je altijd. Bierproeverij, fietsen, en zoveel meer. Zulte waregem , jou stadsploeg, dus waarschijnlijk ook supporter? Ik ben blij dat ze eerste staan, ik ben anti-anderlecht

  • ik volg Zulte-Waregem wel, en als ik een ploeg moet kiezen uit onze eerste klasse dan is het wel Zulte-Waregem. Maar eigenlijk zijn wij supporter van het kleine broertje, Racing Waregem. Dat helaas aan de staart van het klassement bengelt in derde klasse, en dus volgend seizoen degradeert.

   • ik ben club brugge supporter. Al jaren, maar moest hier in dit dorp zoiets zijn zou ik ervoor supporteren, natuurlijk. Ik ging vroeger ook met de zoon mee toen die voetbalde, voetbal is altijd wel plezant om te zien, ik ging als 8-jarige al kijken

 3. Ook wij hebben zondag terraskes gedaan en een rommelmarkt bezocht ! En Anderlecht is een heel slechte verliezer ! Wij hebben ook tegen jullie verloren maar gaven de nederlaag toe !

 4. Hoi Billy, je had dat goed gezien, ook wij kregen grote delen van de Wattez wandeling te verwerken,
  het was de moeite waard.
  Maar ook hier bij jou he, en het is duidelijk dat jij kan genieten van een goed brouwsel.
  Mag ik als Mechelaar zijnde mss de mechelse bruyne aanprijzen
  al heb ik een vermoeden dat jij die allang kent, plus de andere brouwsels van Het Anker πŸ™‚

  β™₯

 5. Een verlengd weekend is zo gek nog niet. Vooral niet als je het goed weet te vullen met gezellige bezigheden. En daar ontbreekt het voor jou niet aan.

 6. Je had een goed w-end Billy. En altijd goed om je gezicht te laten zien en goede condities af te dwingen.
  Zo’n wijnhandelaar wordt er tenslotte ook beter van/.
  Met zwemmen ga ik binnenkort ook weer eens beginnen,. Een aangename aanvulling op mijn sporten denk ik.

dit vind jij er van...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s