Drukke (werk)week

Ik kwam deze week niet aan loggen toe, niet omdat er niks te beleven viel maar omdat ik wat weinig tijd had. Een ritje met de racefiets zat er evenmin al in, en die zonnige dagen zijn alweer voorbij, grrrrrrrrr…

Werk: maandag werd ik ’s middags opgebeld door de productiechef dat er problemen waren, of ik soms ’s kon gaan kijken wat er kon gedaan worden. Als ik dan toch wou gaan kijken kon ik dus evengoed mijn werktijd uitdoen, en deed er nog 4u overuren bovenop om de verloren tijd wat in te halen. Ook donderdag (1u) en gisteren opnieuw 4u overuren gedaan. Sinds maandag loopt het trouwens prima en wil men zoveel mogelijk pvc-afval omzetten in opnieuw te gebruiken granulaat. Ik mag dus de komende werkweek zoveel werken als ik wil… 😉

Schoonmoeder: werd sinds maandag opgenomen in een RVT, in kortverblijf, om te recupereren van haar val die haar een gebroken schouder opleverde. Door haar beginnende dementie besloot de familie dat het niet meer wenselijk is dat ze nog naar haar huisje teruggaat. Donderdag kregen we dan bericht van een ander RVT dat daar plaats was vrijgekomen om haar definitief op te nemen daar, en na beraadslaging tussen schoonmoeder en kinderen werd besloten om daar ook op in te gaan. Weldra verhuist ze dus van haar tijdelijk verblijf naar daar, het RVT waar trouwens ook mijn moeder verblijft.

Kleinzoon Mero: onze kleine vriend deed onlangs zijn eerste pasjes, en waggelt er nu volop op los. Hij heeft nu wel last van een verkoudheid en is daardoor ook wat lastiger dan anders. En dat vraagt natuurlijk ook weer méér zorg van opa en oma als hij bij ons is…

Schoondochter: verjaart vandaag, en we zijn er al langs geweest voor het aperitief om haar verjaardag te “vieren”. En oh ja, had ik al verteld dat zij zwanger is en ons in juni ons 2e kleinkind zal bezorgen?

Groetjes!

Billy

22 gedachtes over “Drukke (werk)week

 1. Een voordeel heb je dat je de beide moeders nu in een keer kunt opzoeken. Vervelend als dat met zo’n val moet gebeuren. Leuk hé als zo’n kleine man gaat stappen maar wel meer opletten . Proficiat voor het heugelijke nieuws voor de volgende wereldburger.
  Groetjes.

 2. Zeker een hele volle agenda Billy en het is zo gemeen van de weergoden dat nu juist in dit weekend het lijkt of de lente al weer voorbij is.
  Nog een dikke proficiat en sterkte met al het ziekenbezoek.
  Wens je een prettig liefdevol weekend……Arividi

 3. Hallo,
  Al bij al een wel erg drukke week, met zowel goed als minder goed nieuws zo te zien. Het is natuurlijk altijd jammer als je voor oudere mensen beslissingen moet nemen, omwille dat ze daar vaak zelf niet altijd toe in staat zijn. Anderzijds is het vooruitzicht van een tweede kleinkind natuurlijk heel goed nieuws. Uiteindelijk is het leven een voortdurende aaneenschakeling van verwelkomen en afscheid nemen. Zo is het altijd geweest en zo zal het altijd wel blijven. Enne… wat die racefiets betreft, laat die nog maar een weekje in de garage.

 4. Dat is weer een zorg minder om schoonmoeder,nog gefeliciteerd met schoondochter en met de zwangerschap.Ben benieuwd of de naam van het nieuwe kleinkind weer een biermerk word;)

 5. proficiat, opa, met je tweede kleinkind dat onderweg is! 😀

  heerlijk voor je schoonmoeder dat zij terecht kan in een rvt, waar ze zich hopelijk lekker ‘thuis’ kan voelen!!

  voor mero hoop ik dat zijn verkoudheid heel snel voorbij mag zijn, zodat hij gezond en vrolijk kan verder waggelen! 😀

 6. Hartelijk gefeliciteerd ,weer opa worden
  ….fijn toch
  Als je de kans krijgt de Koninklijke serres te bezoeken,zeker doen.Is zijn geld meer dan waard.Dit jaar geopend van 19 april tot 12 maart.

 7. Oei, tussen al het aangename toch een minder puntje,
  hoop dat de schoonma goed verzorgd mag worden.
  Proficiat ook alweer Opa en kleintje
  geniet van alles wat het leven je biedt … de rest komt vanzelf.
  Liefs ♥

dit vind jij er van...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s