Weekendverslag 16 & 17 februari

Vrijdag was een dag van slapen, eten, werken en slapen. Zolang er op mijn werk nog geen 3e persoon beschikbaar is om de 3 ploegen volledig te maken, doen mijn collega en ik resp. de vaste voormiddag en de vaste nachtploeg. Op vrijdag evenwel werk ik de namiddagploeg, zodat ik ’s avonds al het weekend in kan. Ook al slaap ik dan de vrijdagvoormiddag wat minder lang, en heb ik weinig aan m’n vrijdag, ik kan dan toch genieten van een gewoon weekend.

Zaterdag zijn we tegen de middag naar onze vrienden getrokken voor het gebruikelijke aperitiefuurtje. In de namiddag hielden we het heel rustig, en keken we op tv naar enkele programma’s die op de digibox waren opgenomen, zoals “Met man en macht“, “Tournée Générale” en “Desperate Housewives“. Ook ’s avonds was het een rustige tv-avond, waarin we naar de voetbalwedstrijd Zulte-Waregem – Waasland-Beveren keken.

Zondagmorgen na het ontbijt trok ik naar het zwembad voor m’n zwemuurtje, en daarna het bezoekje aan mijn moeder. Tegen ’s middags kwam schoonzus een aperitiefje drinken, en na het eten gingen wij naar onze favoriete voetbalploeg kijken. Die staan er helemaal niet goed voor, en het betrof een rechtstreeks degradatieduel tegen Olsa Brakel. Het werd een draak van een wedstrijd waarin onze jongens het volledig lieten afweten. Brakel won dan ook verdiend met 0-2, en onze jongens zakken hierdoor steeds verder af in het degradatiemoeras. Na de wedstrijd bleven we nog geruime tijd napraten, en lieten ook ons ongenoegen blijken aan de opgedaagde spelers.

Daarna gingen we nog even wat drinken bij vrienden, en maakten thuis met een aflevering van “Salamander” ons weekend rond.

Groetjes!

Billy

Advertenties

25 gedachtes over “Weekendverslag 16 & 17 februari

 1. Onze plaatselijke voetbalploeg heeft dit weekend gewonnen met 4-1. En de favo prof club P.S.V staat op het moment bovenaan dus een goed weekend voor ons. Hopelijk blijft het zo, wel spanend .
  Groetjes.

 2. Hoi Billy, op een beleefde manier assertief zijn daar sta ik achter.
  De Tv prog. zijn minder mijn ding.
  Verder lees ik dat je een fijn WE had, met wat sportieve onderdeeltje
  en het gewenste natje en droogje.
  Het moet niet altijd hectisch zijn he,
  hopelijk gaat het binnenkort ook vlotter op je werk.
  LIefs ♥

 3. Zo, ik ben weer helemaal mee.
  Ik hoop dat er vlug een 3de man gevonden wordt zodat je alleen nog de nacht moet werken. Blij dat je moeder terug alerter is. Jammer van de dame die gevallen is. Hopelijk geneest ze goed.
  Verder heb ik gelezen : gegeten, gedronken en gekaart. 😉

 4. Hallo,
  Het leven van een supporter verloopt niet altijd over een pad van rozen. Jaren van topprestaties worden vaak gevolgd door een periode in mineur. Het komt voor in alle klassen van het voetbal. Maar een trouwe en echte supporter blijft achter zijn ploeg staan, ook al gaat het eens wat minder goed. Niet wanhopen, ieder seizoen wordt gevolgd door een nieuwe start.

 5. Met man en macht, het stond ook op onze digirecorder en zondag was het zo ver, ik vond het schitterend heb met momenten bijna in mijn broek gedaan van het lachen, ondanks de kater,….jij hebt het braver gehouden 🙂

 6. Hoi Billy, Ik hoop dat je snel een nieuwe collega erbij zult hebben. Maar ondanks het gemis van die 3e persoon heb je toch een heerlijk weekend genoten! morgen is de week alweer in tween en gaan we al weer op naar het volgende weekend

  groeten Inge

 7. Pfff, die diensten die jij draait dat breekt je op!! Is toch niet zo gezond lijkt mij….Salamander, ik moet toch eens gaan kijken wat dat nou voor programma is, heb al meerderen gehoord.
  Fijne avond!

dit vind jij er van...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s