Fyra

fyra fyra2 fyra3 fyra4 fyra5

Groetjes,

Billy

Advertenties

20 gedachtes over “Fyra

  1. Hallo,
    Tja eigenlijk zouden we er moeten mee lachen, met de klucht die werd opgevoerd inzake de Fyra. Jammer genoeg zullen het uiteindelijk de werkende mensen zijn, die deze klucht zullen moeten betalen en zijn de reeds moe getergde reizigers opnieuw de kop van Jut. Blijkbaar ging met, net zoals in de tijd van de helikopters, de mosterd halen in Italië. Nu blijkt eens te meer dat er alweer een geurtje hangt omheen deze deal. Nu ja, gelukkig hoeven we straks niet de deur uit met de Fyra.

  2. Hallo,
    Tja, in België rijden sommige treinen niet en als ze dan al rijden is het vaak nog met de deuren open. Op die manier hebben we alweer het voorpaginanieuws gehaald in het buitenland. Het blijft hier klachten regenen over alles en nog wat geen enkele beleidshaan die erom kraait.

  3. Terechte grappen over een blunderend Fyra. Het is trouwens een gedeeld project tussen Nederland en België. Dus als er al klachten zijn gaan ze over twee landen. Bovendien: De Belgische trein is een stuk goedkoper dan de Nederlandse. Leve de railpas.

dit vind jij er van...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s