Ver”warm”ing

bibberenGisteren was onze centrale verwarming defect. We stelden ’s morgens vast dat de waakvlam van de brander was uitgevallen, en wat we ook probeerden, we kregen die niet meer aan de praat. Ik moest dan naar mijn werk vertrekken, zodat vrouwlief dan maar een tijdje later de onderhoudsfirma opbelde met de vraag om onze installatie te herstellen. Bleek niet meer mogelijk te zijn diezelfde dag. Toen ik van m’n werk terug thuis kwam, wou ik natuurlijk een douche nemen, maar met koud water zag ik dat niet zitten. Vrouwlief belde toen haar oudste zus op om te vragen of ik daar mocht douchen, wat ze geen probleem vond. Ze stelde ook voor dat wij daar zouden eten en de avond doorbrengen, wat we zonder veel tegenspreken ook deden.

De onderhoudsfirma is vanmorgen langs geweest, en in een mum van tijd was de klus geklaard en konden we ons huis (en het water) weer opwarmen.
Een hele opluchting!

Groetjes,

Billy

Advertenties

18 gedachtes over “Ver”warm”ing

 1. Hallo,
  Ja het is nu niet meteen het moment om zonder verwarming te zitten. Binnen de kortste keren is het huis afgekoeld en ben je eraan voor de moeite. Geen warm water om te douchen, koude woonruimtes, niet echt gezellig om zo voor de tv te gaan zitten. Gelukkig is alles hersteld en kan je weer genieten van de huiselijke warmte…

 2. Hè wat akelig, dan besef je pas echt hoe vanzelfsprekend het allemaal lijkt dat we een lekker warm huis hebben in de winter. Gelukkig hebben jullie niet lang kou hoeven lijden en was er een zus in de buurt die voor een warm welkom zorgde.

 3. Hè gatsie, een onverwarmd huis … hoe ongezellig kan dat zijn? Dan zijn familieleden toch wel erg fijn om op terug te vallen. Gelukkig is het weer opgelost. Wij hadden afgelopen week een lekkende ketel met als gevolg roest en oxidatie. Na wat heen en weer gemail besloot de leverancier ons een nieuwe ketel te ‘schenken’ … da’s pas service!

 4. Het is wel sterk, juist als we het ’t hartste nodig hebben laat de techniek ons in de steek.
  Overigens, als je nou nog een instalatie met een waakvlam hebt ben je wel toe aan een nieuwe.

 5. Bij al die pech toch nog een leuke avond gehad bij lieve familie.Wij hebben het vorig jaar ook deze problemen gehad en dus ook niet erg veel zin om te douchen. Een goede buur bood haar badruimte aan. In nood leer je je vrienden kennen hé. Gelukkig is dit te verhelpen.
  Groetjes.

 6. Je begint pas de luxes van een mensenleven te appreciëren als ze er niet meer zijn he! En je leert ook wie er klaarstaat voor je en bij wie je mag gaan douchen 😉
  Gelukkig was het euvel snel verholpen.

 7. En dan weet je weer hoe wij gewend zijn aan een warm huis en warm water, wij hebben een geweldig leven, alleen beseffen veel mensen dat niet meer!!!

 8. allé, billy,
  dit was nu het ideale moment om te tonen wat voor ’n straffe ijsbeer jij bent!! 😯 😉

  gelukkig is intussen alles weer hersteld en kunnen de muts, handschoenen en sjaal weer opgeborgen worden!
  tenzij je buiten gaat, natuurlijk want hier ziet alles weer wit! 😀

  fijn weekend,

 9. Altijd erg hé, bij ons was de boiler stuk omdat de ventilator niet meer werkte, en die ventilator moest besteld worden, wij hebben toen een week zonder warm water gezeten.. 😦

dit vind jij er van...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s