Drukke werkdagen

Na m’n verplichte rust maandag, volgden nu al 2 lange werkdagen van 8u tot 19u. Er is dan ook sinds dinsdagmiddag een specialist aanwezig van de Zwitserse firma die de extruder leverde waarmee we nu al 2 keer een ferme (lees “kostbare”) panne hadden. En gisteren hebben we dan ook alle beschadigde stukken vervangen door nieuwe, vandaag alles afgewerkt en dan de machine opnieuw opgestart. In het begin verliep alles vlotjes, maar omstreeks 17u30 kregen we problemen, zoals ik stiekem gehoopt had om te kijken wat die specialist er zou aan doen. En op die manier ook bijgeleerd. Al verklaarde hij dat het moeilijk is om een stabiel proces te verkrijgen met de mix aan maalgoed die wij moeten verwerken tot granulaat.

Wordt vervolgd… 😉

Groetjes,

Billy

24 gedachtes over “Drukke werkdagen

  1. Hallo,
    Tja, zelfs voor specialisten is het soms moeilijk om de juiste oorzaak van de problemen te achterhalen. Gelukkig kon je over de schouder even meekijken en misschien was dat wel nuttig voor de toekomst. Lange dagen zijn het inderdaad, maar ook dat went wel op termijn. Het is zowat overal hetzelfde fenomeen, te weinig mensen en te weinig middelen. Besparen heet dat en dit gaat vaak ten koste van het materiaal.

  2. Nu ik vandaag dat stuk over die machine lees moet ik (zomaar, ik weet ook niet waarom) denken aan de Fyra. Zou daar verband mee bestaan. Komt jullie machine misschien uit Italië?

  3. Zo, dat zijn lange werkdagen, maar wel hele nuttige! Gertom maakt momenteel ook erg lange dagen…vanmorgen om 7uur weggegaan en nog is hij niet terug uit Antwerpen…pfff….Ik wens je een fijn weekend hoor!

dit vind jij er van...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s